Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyivel több lenne a ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyivel több lenne a ferfi vagy hogy jön ki így a matek?

Figyelt kérdés
Rengeteg szingli sikertelen férfit ismerek és rengeteg próbálkozó férfi van a társkereső oldalakon.... ugyanakkor a legtöbb nő mégis kapcsolatban van.. kérdem én akkor ez a sok nő kivel van kapcsolatban ha ilyen sok a szingli férfi ?
2024. ápr. 15. 13:32
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

40, gyerek születne dögivel, ha nem lenne kondom és gyógyszer és még vagy ezer opció, plusz az abortusz.

Ha nem lehetne védekezni ne félj, szaporodna a magyar.

Nem mondom, hogy kevéssé tartós kapcsolatok, házasságok nem rontanak a statisztikán, de közel se annyira, mint a tudatos védekezés.

2024. ápr. 15. 21:13
 42/56 anonim ***** válasza:
84%

"De igen, önmagában már csak azért is nem születik elég gyerek. Nyugaton se, ahol kolbászból van a kerítés."

Azért nem születnek gyerekek, mert az embereknek, pont a fejlett világban, van jobb dolguk is. Indiában nincs jobb dolguk, azért dugnak és szülnek. A mennyiség nem jelent minőséget.

És undorító mindig a gyerekekkel jönni férfiként, mikor az béklyó a nőknek, a férfiaknak meg nem oszt, nem szoroz.

2024. ápr. 15. 21:36
 43/56 anonim ***** válasza:

#41 Pontosabb annyi gyerek születne.

Örök igazság, egy nő két dologért képes mindenre: legyen gyereke, ne legyen gyereke.

Ha nem akarja, elveteti.

Nézd csak meg Lengyelországban az abortusz törvény után is pontosan annyi gyerek született, mint előtte. Az abortusz ok száma sem csökkent, csak épp nem Lengyelországban végezték el, mert ott tilos....

2024. ápr. 16. 06:25
 44/56 anonim ***** válasza:
43, persze, az ember találékony. Arra gondoltam, hogyha csettintésre eltűnne minden opció, akkor a jelen társadalmi opciók között is ontanánk a gyerekeket. Mindegy lenne, ki, mennyit házasodik, válik, mennyi a szingli stb. Mert szeretik azt hinni, hogy a harmadik világ, meg a cigányság azért olyan szapora, mert nem érte el a feminizmus. Többször olvastam már ezt a gondolatot. Arra akartam utalni, hogy, nem a feminizmus, meg a párkapcsolati helyzet a mumus, ha valaki hiányolja, hogy a csillárról is gyerek lógjon, hanem a tudomány, a tudatos védekezés és persze az utólagos korrekció.
2024. ápr. 16. 06:52
 45/56 anonim ***** válasza:

Eleve rossz a megközelítés, #44, hiányzik belőle a szimpla tudatosság, az előrelátás. Nem a feminizmus hiánya az oka, hogy bizonyos népcsoportok mennyire szaporák, szimplán a tudatosság hiányzik. Ezeknek az embercsoportoknak nincs más alternatíva az életre, ösztönlények, semmilyen céljuk nincs az életben, csak maga az élet, és a szaporodás, ugyanis SEMMI MÁSHOZ NEM ÉRTENEK.

És eleve nem is fenntartható, a természet nem úgy működik, hogy akkor szaporodjuk agyba-főbe, kit érdekel, hogyan nő fel az a generáció. A természet, mint mindent felülíró hatalom MINDIG megoldja, ha nem az évezredek alatt belékódolt törvények működnek. A túlszaporodásra is van megoldóprogramja, és a családon belüli szaporodásra is kiváló példa a Habsburg ház kihalása, azt is "megoldotta".

És amit egyre többször olvasok, hogy fel kéne már fogni, hogy a nők nem úgy működnek szexuális szempontból, mint a férfiak! Miért hiszi azt a többség, hogy a nők mindenáron dugni akarnak, mindegy hogy kivel? Ez egész egyszerűen elképesztő. Biztosan van köztük olyan, aki valóban ilyen, de az elenyésző százalék. Elárulom, hogy egy csomó nő SIMÁN elvan szex nélkül. Ha nem így lenne, akkor nem női prostituáltak lennének évezredek óta, hanem tele lennének férfi szexmunkással a bordélyházak. Nem véletlen, hogy nincs is rá (irodalmi) kifejezés, van az örömlány, de ennek nincs férfi megfelelője.

2024. ápr. 16. 08:11
 46/56 anonim ***** válasza:

#44: Afrikában pl majdnem mindenhol el van lehetetlenítve a legális abortusz, és hát ott sok helyen a fogamzásgátlás is vagy tilos vagy nagyon drága.

Tudod mit értek el? A nők halálozási esélyei sokkal nagyobbak lettek az illegális abortuszok komplikációi miatt, több a meddő is, van aki mérget iszik hogy elvetéljen, kuruzslókhoz jár, az extrémségig viszik ha nem akarnak gyereket VAGY kirakják éhen halni vagy megölik a megszületett babát.

Tehát nem, alapvetően a terhességmegszakítás és a fogamzásgátlás tiltása se vezente ma már babadömpinghez, hanem a feketepiac mégtöbb pénzhez jutásához és igen komoly női és kisbaba károkhoz. Na meg akik megtartják, több elszegényedett családhoz, esetlegesen magasabb adókhoz hogy a nagy szociális hálót eltartsuk, az edukációnk romokban, oktatás nekik már nem igen lesz, tehát tanítatlan gyerekeink lesznek akik emiatt megélni se fognak madj tudni miből.

Magyarul, sokkal többet árt, mint használ.

2024. ápr. 16. 09:07
 47/56 anonim ***** válasza:

"Nem véletlen, hogy nincs is rá (irodalmi) kifejezés, van az örömlány, de ennek nincs férfi megfelelője."

Gigolo? Oké, az nem magyar szó, de kb. az a prosti csávó verziója, annyi a különbség, hogy általában egy öregasszony foglalja le magának, hosszabb időre.

2024. ápr. 16. 09:55
 48/56 anonim ***** válasza:

45, 46, olyan dolgok miatt oktatsz ki, amiket nem írtam. Tény, hogy több gyerek lenne, ha nem létezne megoldás, védekezés. Ebben úgy látom nagyjából egyetértünk, bár néhol önellentmondásba kerülsz.

Hol írtam, hogy ez jó lenne, vagy erre igény lenne?

Csupán reagáltam egy korábbi hozzászólásra, ami arra utalt, hogy a társadalmi berendezkedés az oka az alacsony születésszámnak. Ezzel nem értek egyet, mert a fogamzásgátlás és az abortusz az oka.

Hogy az a rész mire jött, hogy a nők szeretnek, vagy sem kefélni, végképp nem tudom.

De, nem kell minden bokorban ellenséget látni.

Nő vagyok, fogamzásgátlót szedek és roppant módon örülök a szabad abortusz lehetőségének, bár remélem soha nem lesz rá szükségem. Ha arra gondoltál, hogy férfi és abortusz ellenes, kérlek magyarázd el, honnan olvastad ezt ki.

Bármikor aláírom, hogy afrikában ész nélkül bsznak és ebből van a sok gyerek, aminek egy része időben hal, egy másik része hamar szaporodik tovább, a női halálozás pedig nagyon magas. Ugyanakkor látjatóan nem elég magas, hisz nő a számuk. Azt nem látom ilyen sötéten, hogy itthon mit okozna valamivel több (tervezett) gyerek, de ebben nem szükséges egyetértenünk.

Azt, hogy ezt a sok kioktatást mire fel írtad őszintén nem értem, nem bánnam, ha indokolnád. Érdekelne mi váltott ki ilyen indulatokat. A mondandód egy részével egyetértek, van amivel nem teljesen és egy része meg semmilyen módon nem kötődik a témához.

2024. ápr. 16. 10:48
 49/56 anonim ***** válasza:

"Eleve rossz a megközelítés, #44, hiányzik belőle a szimpla tudatosság, az előrelátás. Nem a feminizmus hiánya az oka, hogy bizonyos népcsoportok mennyire szaporák, szimplán a tudatosság hiányzik." Ugyanezt írtam.

Ugyanakkor látható az abortuszok számából, jelenleg mennyire tudatos a családtervezés a feljett országokban. Persze, tudatosabb, mint afrikában, ahol gondolat nincs arról, hogy ezt tervezni is lehet. De, nagyon, nagyon sok a besikerült gyerek, szóval, a tudatos tervezésre alapozni, hogy nem lenne gyerek, elég labilis érv.

2024. ápr. 16. 10:52
 50/56 anonim ***** válasza:

48.

Itthon a legnagyobb probléma nem ilyen módon lesz "gyerek" témában, hanem inkább az, amikor a születendő gyerekeknek több mint fele - rossz esetben akár háromnegyede is úgy sír fel, hogy "Dik!". Már most érdekelne egy "igazi" statisztika kormos barátaink arányáról, de ilyesmit régóta "tilos" kiadni.

Egy baloldali ember (szóval nem zsebnáci, nem véresszájú fasiszta, hanem baloldali-liberális érzelmű) 2035-re számítja azt az évet, amikor a 18 éven aluliaknál a cigók többségbe kerülnek és kialakulnak az országon belül roma enklávék (szerintem ez sajnos már megtörtént BAZ, Szabolcs-Szatmár, Baranya és Nógrád megyékben, felkészül Heves és Tolna). Az sem javít a dolgon, hogy 2035 környékén nagyon nagyot fog ugrani a magyarok fogyatkozása, azon egyszerű okból, hogy egy olyan népesebb idős réteg fog kihalni (Ratkó-korszak), ami számokban "nagyon fog fájni".

És ebben még nincs benne az elvándorolt magyarok létszáma, az elcigányosodottak száma, a "magyar állampolgár" ázsiaiak (menj végig Iváncsán, hemzsegnek a ferde szemek) a már csak a statisztikában létező halott idősek száma...

Kegyetlen világ lesz itt, nem véletlen, hogy még a Fityisz sem tervez 2034-nél tovább uralkodni, pedig eléggé szeretik a hatalmat. Utána az arányokból elnézve már valami "More Párt" lesz a vezető, miniszterelnök-jelölt Kalányos Fluxuskonernzátor, mert neki megvan a 8 osztály és ő a legrajabb.

2024. ápr. 16. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!