Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak olyannal jöttök össze, aki tényleg bejön nektek és a kémia is működik?
Én igen, mert máshogy nem megy... Próbáltam.
Annyi a probléma ezzel, hogy nekem kb. 10 évente 1× jön valaki, akivel működik - részemről -, és még az sem biztos, hogy beteljesülhet. A mostanival, akit tavaly nyáron ismertem meg, például nem. Az előző 2013. nyarán jött, a következőre gondolom, várhatok 2033-ig. 🙁
Ha csak a tapasztalatszerzés a cél, az lehetséges enélkül is, technikailag tudsz "ügyesedni", de nem fogod élvezni.
Normál alapesetben?
Igen, az emberek olyannal jönnek össze aki tetszik is nekik aki vonzó.
El tudod dönteni, hogy kipróbálnád e vele.
Aztán gyakorlatban kiderül, és ma másodszorra is kellemetlen az érzés és gyakorlatilag kedved sincs hozzá, akkor Nem érdemes tovább próbálkozni mert csak az időtöket pazarlod.
Igen, mert nem tudnék összejönni olyannal, akihez nem vonzódom, senkit sem akarok hitegetni, valamint senkinek sem akarom az idejét rabolni.
Annyit viszont hozzátennék, hogy csak ritkán akad ilyen ember. Olyat találni, akivel kölcsönösen rokonszenvezünk és jól megértjük egymást olyan, mint tűt keresni a szénakazalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!