Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha készülne egy dokumentum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha készülne egy dokumentum film a 30 fölötti szingli randizó nőkről, akkor a fiatal lányok komolyabban vennék a társkeresést?

Figyelt kérdés
Felfognák vége a következményeit annak hogy mi történik ha lefő a kávé, és több időt/energiát tennének a társkeresésben fiatalon?
ápr. 14. 12:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
#24 vagyok: Aki nem akar valamit 20-30 évesen, az nem akar. Miért, szerinted mit csináljon, erőszakoljon magára egy olyan pasit meg egy olyan életet amit akkor az életszakaszban nem akar, nem lesz boldog se neki, se a párjának, se a gyereknek? Inkább bánjon meg olyat ami nem történt meg, mint olyat amit igen.
ápr. 14. 17:51
 32/36 anonim ***** válasza:
79%
És a kedves férfiaknak nem fő le a kávé 30 felett?
ápr. 14. 21:01
 33/36 anonim ***** válasza:
45%
32: Nem mert kopaszon férfiasabbak/alfábbak tudnak lenni, mint korábban. Azért kopaszodnak, mert tele vannak tesztoszteronnal!
ápr. 15. 00:10
 34/36 anonim ***** válasza:
A kopaszok sem mindenkinek tetszenek.
ápr. 15. 08:49
 35/36 anonim ***** válasza:
34%

Én viszont elokádom magam a kopaszodó férfiaktól

Undorító

Az egyik legtaszítóbb dolog

ápr. 15. 10:20
 36/36 anonim ***** válasza:
Minden 30 feletti randizó szingli más. Lehet olyan összeállítás, ami inkább felnyitja a szemeket, hogy "nekem sem kell megalkudnom egy duplanulla túrósf...úval, ha ez az okos, intelligens nő sem ugrik rá a farkára ennek a suttyónak, mert csak".
aug. 9. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!