Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha készülne egy dokumentum film a 30 fölötti szingli randizó nőkről, akkor a fiatal lányok komolyabban vennék a társkeresést?
Kérdező, 6-os vagyok. Nem gondolom, hogy nevetséges, amit mondok. 35 fölött vagyok, és nem csak hiszem, hogy jól nézek ki. Heti 10 edzésem van, jobb a testem, mint a legtöbb 20-on évesnek, és igen genetikailag is szerencsés vagyok, szép a bőröm, hajam, és adok is a külsőmre. Gyerekem nincs és nem is szeretnék. :)
Párkeresésbe soha nem fektettem energiát, mert ha nem jött senki akkor anélkül is teljesen elégedett voltam az életemmel. Ha pedig jött valaki, akivel megkedveltük egymást, akkor természetesen magába a párkapcsolatba már szívesen fektettem energiát.
24-es ez az első tényleges ésszerű ellenérv amiben valahol egyetértek.
A probléma csak azzal van, hogy ha már idősen jön rá az ember hogy kéne neki mégiscsak egy család, gyerekek stb... akkor már késő és leélheti egyedül azt a röpke 40-50 évet ami azért k sok.
25, inkább ez, mint azt bánd meg, hogy gyereket szültél és utálod a párod.
Hidd el, a magadfajta "20 évesen már vénlány vagy" ijesztgetősök miatt pontosan tisztában van vele a nő, hogy mit akar és mikor.
25, ha valaki huszonévesen házasodik se biztos (sőt), hogy 40-50 évesen nem egyedül nézi a tv-t otthon. Vagy nem egy nagyon szar kapcsolatban éli le az életét, mert fél egyedül lenni, esetleg egyedül nevel 1-3 gyereket és idegroncs, mert mindent egyedül kell megoldania.
Én vágyom családra, aztán majd lesz valahogy. Szülhettem volna mostanra, ha mindent feláldozok ezért a célért. Ha benne maradok abban a már említett kapcsolatban. Mostanra valószínűleg lenne gyermekem. Cserébe egy olyan emberrel lennék, aki már nem a társam, egy olyan kapcsolatba nevelnék gyereket, ahol nem érzem jól magam, vagy egyedül nevelném, ahogy sikerül.
Az, hogy valaki 30+ szül, a mai helyzetben egyáltalán nem determinál beteg gyereket. Ahogy, huszonévesen is ontják az emberek az autista, adhd, stb. gyerekeket. Velük dolgozom. A down kiszűrhető, minden másra nagyon nagy esélyed van fiatalon is sajnos.
Az erőltetett kapcsolatkeresés szerintem nagyon rossz döntés. Nem tesz jót az egyénnek. A társkeresés nem versenyfutás. Nyitottnak kell lenni, persze, nyitni mások felé, emberek közé járni, de nem kell loholni, görcsölni, kiégni. És nem kell eltemetni magunkat akkor sem, ha 30 évesen még nincs gyűrű, meg gyerek. Már nem.
26-os,
23-as vagyok, mi problémád van a heti 10 edzéssel?
Nem, nem mindegyik súlyzós edzés. Abból is van heti 5 db, erőemeléssel is foglalkozom, ezenkívül futás, röplabda, bicikli, jóga, túrázás stb.
Igen, ez úgy néz ki, hogy naponta 2 edzésem is van. Számodra ekkora mennyiségű mozgás bizonyára elképzelhetetlen, de azért az elég súlyos kijelentés, hogy én még sosem láttam belülről edzőtermet. :)
Ebben a témában viszont már nem írok, max privátban, mert nem erről szól a kérdés és nem szeretném elvinni a témát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!