Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora korkülönbség még belefér?
Figyelt kérdés
A kolléganőm 25 éves, én 38. Mostanában sokat beszélgetünk, kihív dohányozni, ebédelni. Nem úgy tűnik, mintha nagyon zavarná.2024. ápr. 11. 14:54
22/31 anonim válasza:
Még ennél nagyobb is. Ha gyereket akarsz még egy 60-as pasi is simán képes nemzeni. Ma meg már senki nem gondolkodik hogy mi lesz 30 év múlva...
23/31 anonim válasza:
Mekkora koppanás lesz ebből. :D
24/31 A kérdező kommentje:
Semekkora. Pontosan átlátom a helyzetet. Ha egyértelmű jelzés nincs, én aztán meg nem mozdulok.:D
2024. ápr. 11. 18:34
25/31 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem férne bele, de ha kölcsönös a vonzalom, akkor miért ne? Mindketten felnőttek vagytok. Viszont az, hogy a személyisége nem tetszik, csak megdugnád... az elég visszataszító szvsz. Viszont ha nem hazudsz neki, tehát nem áltatod kapcsolattal, tiszta lapokkal játszol, és ő is vevő rá, akkor egészségetekre.
26/31 A kérdező kommentje:
Nem. Tisztáznám vele.
2024. ápr. 11. 20:54
27/31 anonim válasza:
Abba belegondoltál milyen lesz azután hogy megdugod úgy csinálni a munkahelyen mintha semmi se történt volna?
28/31 anonim válasza:
Szerinted érdekli az ilyet? Csak megy az "ösztön" után, mint egy állat....
29/31 A kérdező kommentje:
Update: projekt törölve. Valami elképesztő undorító stílust vett fel. Vidéken, ahonnan jött, biztos ez a menő, én viszont öreg vagyok már az ilyen új dolgokhoz.
2024. ápr. 16. 09:36
30/31 anonim válasza:
Hát ha pár ruhadarab miatt elhidegültél tőle valóban nem lehetet egy mély erdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!