Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bunkóság, vagy átverés szerintetek amit teszek? Lentebb kifejtem.
Szóval ha egy csajjal ismerkedek, igyekszem hogy önmagamért akarjon kedvelni, így azt írom nekik, hogy egy biciklim van, ergo nincs kocsim, telóbol egy sima nyomógombos van, stb...
Szóval próbálom nem az anyagiakkal megfogni, hiába van kocsim, okos telóm, stb..
A legtöbb, kb minden csaj leráz ezek után.
Ennyire anyagiakra mennek a lányok?
Else jutunk addig, hogy a belső tulajdonságaim megismerjék.
Miért van ez a csajoknál?
"biciklim van, ergo nincs kocsim"
Ezek miért zárják ki egymást? Nekem biciklim és autóm is van. Sőt, kapaszkodj meg: még buszbérletem is, és szoktam is használni!
Szerintem azt hiszik valami begyöpösödött maradi falusi paraszt vagy, aki megveti az okostelót és nem halad a korral... hát bocs de egy okostelefon ma már elég alap az élethez.
De ha azt akarod, hogy magadért szeressenek akkor NE HAZUDJ MAGADRÓL!!
Nyomógombos bolond sokadik fejezet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Volt még egy második is, azt most nem találom. Ez most legalább a harmadik. A te problémád a fejedben van, és nem az, hogy mi van a zsebedben.
De akkor csak az anyagiak miatt kapaszkodnának.
Én azt akarom, hogy önmagamért kedveljen, ne a pénzt nézzék.
Ám ők kérdik, milyen kocsis/telód, házad van?
Nem én dobom fel a témát.
7: "Ám ők kérdik, milyen kocsis/telód, házad van?"
Ezek után azonnal dobnám a csajt. Még a kérdés is bunkóság.
Majd ha eljutunk odáig, akkor eljön a lakásomba és látni fogja. Meg mindenben beleláthat az életembe. Amíg nem látta, addig nincs is köze hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!