Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szúrhattam el?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy tinderes randim, nem volt kínos csend. Ettünk egy drágább helyen meg még elmentünk fagyizni. Amikor elköszöntünk, akkor mondta, hogy írjak, ha hazaértem. Majd hazaértem, írta, hogy nagyon élvezte a napot, visszaírtam aztán azóta semmi, nem keres. Írtam neki, de lekoptatott annyival, hogy most elfoglalt.2024. ápr. 11. 13:30
2/16 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Hány évesek vagytok? Csak annyit írt összvissz, hogy elfoglalt?
3/16 A kérdező kommentje:
Fiú én 21 ő 22
2024. ápr. 11. 13:36
4/16 anonim válasza:
Még mindig nem írtad le. Szószerint ennyit írt összvissz ő most elfoglalt?
5/16 A kérdező kommentje:
Aha. De aznap este meg reggel már nem írt ahogy szokott
2024. ápr. 11. 13:38
6/16 A kérdező kommentje:
*másnap reggel azaz ma
2024. ápr. 11. 13:38
7/16 anonim válasza:
Jót evett meg fagyizott a csaj a te kontódra gondolom
Ő elégedett, te pedig megtanulhattad hogy felesleges első randira így kinyalni a valagukat, mert nem leszel vele előrébb
8/16 anonim válasza:
Felejtsd el. Nem akart bunkó lenni azért mondta, majd írj ha hazáért, gondolom aznap még nem akart belemenni a témába, vagy hagyta leülepedni magában a randit, de mára már biztossá vált számára, hogy nem mozgattad őt meg. Bár ez rohadtul nem egyenes, a részéről, hogy nem őszinte és leráz azzal, hogy elfoglalt egész nap... nekem is volt netes randim, ahol nem jött be a másik, de én már elbúcsúzás után pár órával mikor rámírt, egyből elmondtam neki egyenesen, hogy ne haragudjon de élőben másabb volt számomra és nem az esetem.
9/16 anonim válasza:
Ezeken nem lehet kiigazodni. Az utolsó percig fogja a kezem, puszilgat stb. Majd másnap alig ír, két nap múlva lekoptat. :D
Engedd el. Akit érdekelsz az keres, tesz azért hogy tudjon működni közöttetek. Minden más csak kifogás. Utólag már én is megtanultam.
10/16 A kérdező kommentje:
Hát jólvan, de most az önbizalmam megint a mélyben.
2024. ápr. 11. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!