Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szúrhattam el a találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szúrhattam el a találkozáskor amiért visszafogta magát? F

Figyelt kérdés
Itt ismerkedtünk meg, barátilag, bár a beszélgetéseinkből arra következtettem, hogy ebből akár még több is lehet, küldött képet, viccelődtünk. Felhoztam, hogy most már találkozhatnánk, ha ő is szeretne, nagyon örült, még a találkozás napján is jó kedvvel írogatott. Ott viszont igen csak visszafogott volt, nem sokat beszélt. Mondtam neki, hogy jól éreztem magam, azt mondta ő is.
2022. jún. 4. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor folytatása következik. Törvényszerű, hogy a virtuális nyitottságot a valós találkozáskor visszafogottság követi. Más az élethelyzet, valósak a fizikai ráhatások. Megilletődöttség, zavar. Tudatosan fel krll oldani.
2022. jún. 4. 08:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor picit továbbmennék, mert én is erre gondoltam legelőször. Csalhogy már megvolt a harmadik találkozás is, és ugyanígy viselkedett.
2022. jún. 4. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan egyszerű ám csak úgy személyesen is magát adni az embernek. Nem mindenkinek megy hamar

Írásban sokkal könnyebb. Esélyes hogy zavarban van vagy ilyesmi.

2022. jún. 4. 08:36
 4/8 harebell ***** válasza:
100%

Lehet, hogy egyszerűen az a típus, aki nehezen oldódik fel élőben. Ha három találkozóra is elment, és azt mondta, jól érezte magát és még mindig kapcsolatban vagytok, akkor valószínűleg nincs veled baja, egyszerűen zavarban van. Ha jobban megismer, ez jó eséllyel változni fog.

Nem tudom, az eddigiek milyenek voltak, de amúgy javasolnék egy olyan találkozót, ahol nem csak ültök/sétáltok és beszélgettek, hanem van valami program. Legjobb lenne valami olyan, ami az érdeklődési körébe vág. Mindegy, hogy kiállítás, állatkert, borfesztivál vagy micsoda, de itt ugye végig adott lenne beszédtéma olyan dologgal kapcsolatban, amit szeret és komfortzónájához tartozik, plusz egy közösen megélt élmény közelebb hozhat titeket egymáshoz.

2022. jún. 4. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Zavarban van, biztos nem annyira képes nyitni élőben mint masoky ezzel nincsen baj.

Egy kis idő és megfog neked nyílni. 🫣

2022. jún. 4. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Nőként mondom, hogy szerintem nem tetszel neki, mint férfi, max. barát.
2022. jún. 4. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:
próbáld feloldani valamivel
2022. jún. 4. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Varjunk turelemmel, hatha itt megvalaszolja neked. 🙏
2022. jún. 4. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!