Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-45 éves nők! Ti szívesen ismerkednétek a 30+ férfiakkal is?
42 vagyok, házas.
Ha egyszer elválnék, fiatalabbakkal szívesen találkozgatnék, komoly kapcsolat nem kellene .
Kedves 14-es! 6-os vagyok és nem vagyok aszexuális, a környezetem szerint az én szintemen van a pasi, szerintem felette, de a vonzalmat nem lehet befolyásolni.
A haverjaid is lehet, hogy találnak majd olyan nőt, aki iránt kialakul részükről a kémia, nemcsak a külsejüknek köszönhetően. Ahigy nálam is volt annakidején a volt férjeim irányába, pedig egyik sem volt a 2 közül külsőre az esetem, sőt.....
Amúgy meg ne légy rám zabos, hisz bem is ismersz.
14-es vagyok. Bocsi, nem is rád voltam zabos, csak erre a jelenségre. Ha valakivel nem jön össze, akkor próbálkozni kell mással, nem kell azt mondqni, hogy senkid nem lesz, vagy senki nem lesz jó.
A haverjaim szerintem egyedül maradnak. Az egyiknek még sosem volt nôje, és már lassan 40. A másiknak még gimiben volt nôje legutóbb, ô is már 40 felé. Mivel nem tesznek lépéseket, hogy legyen nôjük, csak panaszkodnak, ill. topmodellekrôl ábrándoznak.
Amúgy örülnék, ha rámcáfolnának a haverjaim:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!