Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-45 éves nők! Ti szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-45 éves nők! Ti szívesen ismerkednétek a 30+ férfiakkal is?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolat céljából is.
2024. ápr. 9. 16:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es szépen megfogalmaztad.
2024. ápr. 21. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
6-os, ennek mi értelme? Ha nincs számodra magasan a szinted feletti pasi, akkor senki nem kell? Nagyon agymosott és aszexuális lehetsz. A szintjénmindenki
2024. máj. 16. 06:22
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

42 vagyok, házas.

Ha egyszer elválnék, fiatalabbakkal szívesen találkozgatnék, komoly kapcsolat nem kellene .

2024. máj. 16. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért vagyok kicsit zabos a 6-os félékre, mert van pár olyan haverom, akik évek, évtizedek óta várnak a topmodellre, hogy betoppanjon az életükbe, ahelyett, hogy a szintjükön keresnének. És meg nem értik, hogy nekem miért van mindig barátnôm.
2024. máj. 17. 08:22
 15/16 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 14-es! 6-os vagyok és nem vagyok aszexuális, a környezetem szerint az én szintemen van a pasi, szerintem felette, de a vonzalmat nem lehet befolyásolni.

A haverjaid is lehet, hogy találnak majd olyan nőt, aki iránt kialakul részükről a kémia, nemcsak a külsejüknek köszönhetően. Ahigy nálam is volt annakidején a volt férjeim irányába, pedig egyik sem volt a 2 közül külsőre az esetem, sőt.....

Amúgy meg ne légy rám zabos, hisz bem is ismersz.

2024. máj. 17. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:

14-es vagyok. Bocsi, nem is rád voltam zabos, csak erre a jelenségre. Ha valakivel nem jön össze, akkor próbálkozni kell mással, nem kell azt mondqni, hogy senkid nem lesz, vagy senki nem lesz jó.

A haverjaim szerintem egyedül maradnak. Az egyiknek még sosem volt nôje, és már lassan 40. A másiknak még gimiben volt nôje legutóbb, ô is már 40 felé. Mivel nem tesznek lépéseket, hogy legyen nôjük, csak panaszkodnak, ill. topmodellekrôl ábrándoznak.

Amúgy örülnék, ha rámcáfolnának a haverjaim:)

2024. máj. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!