Vannak itt olyan hölgyek akik szívesen ismerkednek fura férfiakkal?
Figyelt kérdés
Sokan furának tartanak, mert nem igazán volt kellő szociális interakcióm, emellett másabb dolgok érdekelnek mint a kortársaimat. Szívesen beszélek elvontabb témákról, tudományról, művészetről, animációs sorozatokról. Érdekel a világ működése, a természet, az állatok.2023. jan. 4. 13:38
1/7 anonim válasza:
Mesélj a világról, csillagaszatról!
2023. jan. 4. 13:56
2/7 anonim válasza:
Engem sokan hívnak maflának, vagy maflácskának, pedig eskü érdekel az atomfizika. Ilyenkor mi van?
2023. jan. 4. 14:26
3/7 anonim válasza:
A nők hidegrázást kapnak a "fura" férfiaktól. Amint kitudódik, hogy a szociális életed egyenlő a nullával, az esélyeid egy kispöcsű Danny Devito-val egyenlőek függetlenül a kinézetedtől és értékrendedtől. Nekem ez a tapasztalatom.
2023. jan. 4. 14:31
4/7 A kérdező kommentje:
Danny Devito házas, ezek szerint van esélyem :D
2023. jan. 4. 15:05
5/7 anonim válasza:
Akinek van pénze, annak van nője.
Neked milyen kocsid van?
2023. jan. 4. 15:11
6/7 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el ezt a jelzőt magaddal kapcsolatban. Írd le, hogy mi érdekel, aztán majd a potenciális nők eldöntik, hogy szerintük az fura-e, vagy sem. Mert mi van, hogy ha Klára szerint nem vagy fura? Te akkor is ragaszkodni fogsz ehhez a jelzőhöz?
50f
2023. jan. 4. 16:13
7/7 anonim válasza:
Nekem ez a kérdés fura, nem pedig az, hogy egy pasi művelt.
2023. jan. 7. 14:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!