Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igazak szerintetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazak szerintetek az alábbi állítások (tinder)?

Figyelt kérdés

Neten olvastam, hogy ha egy bármilyen nő reggel beregisztrál egy nagyobb városban tinderre, akkor nagy valószínűséggel estére 100 feletti lájkot fog kapni.

Viszont ha egy random férfi regisztrál be, akkor egy nap alatt jó ha kap 3-4 lájkot.

Valóban ekkora lenne a különbség?

2024. ápr. 7. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

Estére? Egy kisebb borsodi városban lakok, de 2 óra se kellett a 100+ likehoz.

Mondjuk olvastam, hogy a férfiak mindenkit jobbra húznak, tehát ez a sok like semmit se jelent.

2024. ápr. 8. 07:38
 12/21 anonim ***** válasza:
54%

"Akinek nem számít a minőség, az persze hogy irigykedni fog a mennyiségre."

Mennyiség nélkül abszolút nincs minőség sem. Azaz ha nincs matched (mert nincs lájkod sem) akkor hiába lenne minőség is, mert a nulla számú minőség az minőségre is nulla, nemigaz?

Arról nem is beszélve hogy a női felhozatal is messze áll a minőségtől, férfiként szemlélve azért ez tény.

Nem véletlenül mondta amúgy Sztálin sem, hogy "a mennyiség önmagában is minőségi tényező"

És igaza is lett

2024. ápr. 8. 08:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
* nulla számú mennyiség az minőségre is nulla
2024. ápr. 8. 08:01
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Csak a tökéletesen kinéző férfiak kapnak egy nap 3-4 lájkot. A többiek egy év alatt kapnak ennyit, annak is a nagy részét véletlenül.
2024. ápr. 8. 08:02
 15/21 anonim ***** válasza:
60%

14#

Vagy épp kamuprofiltól kapják akik életben tartják ezt a szemét alkalmazást

2024. ápr. 8. 08:04
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Én a Tindert nem ismerem, nekem Bumble-ön azért napi 100 match nem jött össze nőként. Tinderen lehet, hogy összejött volna, mert az népszerűbb app. Amúgy el tudom képzelni, amennyiben azért vállalható külsejű és nem nagyon idős nőkről beszélünk. De nem azért, mert a nők annyira irreálisan magas elvárásokkal rendelkeznének, hanem mert 1) a férfiakból sokkal több ott az egyéjszakást kereső meg asszonyka mellett mellékesező, 2) van jó pár férfi, aki mindenkit jobbra húz, aki nem idős és tűrhetően néz ki, lyuknak lyuk jeligével, vagy később akar válogatni közülük
2024. ápr. 8. 09:49
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Így van, de azért mert a férfiak tényleg majdnem minden nőt jobbra húznak. Nem érdekli őket nagyon még a külső se csak a farkuk.
2024. ápr. 8. 10:07
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Én amikor tindereztem, azért húztam majdnem minden nőt jobbra (kivéve, akinek már a képein látszott, hogy sík hülye), mert nekem nem a külső a legfontosabb. Amíg nem beszéltem vele legalább pár mondatot, addig nem tudom, akarok-e tőle valamit. A nők viszont ezt kizárólag külső alapján döntik el.
2024. ápr. 8. 12:29
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
18: én is elég kevés férfit húztam jobbra, de nem a külső miatt, hanem alaposan végigolvastam minden profilt, és akiről profil szt egyértelmű volt, hogy én személy szerint nem lennék vele boldog egy párkapcsolatban (pl. szélsőjobbos, hímsoviniszta, tanyán akar lakni, vallásos, van gyereke), azt balra húztam, akkor is, ha kép alapján "nem tűnik nem normálisnak". Aki mindenkit jobbra húz, az ne haragudj, de nettó igénytelen.
2024. ápr. 8. 12:33
 20/21 anonim ***** válasza:
60%
#19 Jó, igen, azt kihagytam, hogy aki megírta magáról, hogy pl. feminista vagy vegán, azt balra húztam. De a nők nagy része semmit nem ír magától.
2024. ápr. 8. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!