Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi “jó fiú”, felülír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi “jó fiú”, felülírja azt hogy pocakos meg melós?

Figyelt kérdés
Szóval a világ legkedvesebb embere. Partner mindenben, jószándékú , állatvédő. Viszont nem tud vékony lenni. És csak 3-400 ezer körül keres.
2024. ápr. 5. 05:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Az elhízásnak vannak fokozatai. Jó de kiknek mondom itt ezt… nektek már a 85 kg is kövér. Csak a 70 kilósak a normal alakúak nektek.
2024. ápr. 5. 07:11
 12/25 ildibrexy ***** válasza:
82%
Az attól függ, hogy neked belefèr-e, hogy egy nő kicsit kövérebb vagy mindenképp csak vékony csinos nő kell neked is?
2024. ápr. 5. 07:18
 13/25 A kérdező kommentje:

12

Nem vagyok csont rajongó. 50-70 kg közötti nők általában vonzóak számomra.

2024. ápr. 5. 07:21
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Bocs, de amiről beszélsz mint hátrány, azon mind lehet(ne) változtatni. Csak neked nem annyira fontos, hogy meg is tedd.

Hogy nem tudsz lefogyni, az nem igaz. Az emberek csak kis része kövér valamilyen betegség következtében, a legtöbb ember egyszerűen csak zabál és nem mozog.

A másik, hogy keveset keresel, hát kérem szépen, lehet képezni magad, amilyen irányba csak akarod. Ma már rengeteg lehetőség van munka mellett is.

Szóval ha foglalkoznál magaddal azokban, amiben elégedetlen vagy, akkor mindjárt el is érnéd az átlagos szintet, mert most az alatt vagy. 9-esnek igaza van.

Az a baj, hogy semmi energiát nem fektetsz magadba, de mégis azt az eredményt várod, amiért nem dolgoztál meg. Ha ilyen maradsz, akkor ezen a szinten kapsz nőt is.

"De hogy versenyezzük a vékony - magas fiatal sracokkal meg a híres sportos- jóképű színészekkel?"

A sportos férfi nem kockás hassal született, hanem fölemelte a seggét és elment sportolni, rendszeresen.

Versenyzésről meg az esetedben szó sincs, mivel nem teszel semmit, csak panaszkodsz.

2024. ápr. 5. 07:34
 15/25 anonim ***** válasza:
95%
Pocakos, melós, kedves hölgyike ha megfelel neked, akkor persze.
2024. ápr. 5. 07:44
 16/25 anonim ***** válasza:
30%
Nem, az még egy rossz pont a nőknél.
2024. ápr. 5. 07:51
 17/25 anonim ***** válasza:
73%
Nekem pont ilyen a kedvesem és imádjuk egymást.
2024. ápr. 5. 07:57
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Labdába se rúgunk mi 30asok, én pl. sportos vagyok, de a nőknek a 190 centis, 65 kilós 16-18 éves kell.
2024. ápr. 5. 08:05
 19/25 A kérdező kommentje:

18

Nem a személyiséget nézik már a nők.

2024. ápr. 5. 08:06
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

#19: te csak és kizárólag a személyiséget nézed? Te se, szerintem.

Egy kapcsolatban a fizikai és emocionális kompatibilitás egyaránt számít. Nyilván Brünhildával te se szívesen bújnál ágyba.

2024. ápr. 5. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!