Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok egy ilyen nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen nőről akinek ilyen elvárásai vannak, ilyen elvárás listát fogalmaz meg?

Figyelt kérdés

- egyedül lakik

- el tud látni egy háztartást, főzni, takarítani

- egyenlő energiabefektetést vár el

- illem/udvariasság

- pénzügyileg tudatos

- van autója/motorja, de legalább tud vezetni

- kiemelkedően intelligens, kommunikaciós, szociális készségei jók

- van minimális stílusérzéke (ruházat/haj), igényes, tiszta

- van legalább egy szenvedélye, ami nem csak sima hobbi

- jól tud angolul

- nem manipulatív, nincs toxikus viselkedés, kontrollmánia

- neuritipikus, mentális betegsége nincs, depresszióra, szorongásra nem hajlamos

- tud egy nővel nőként bánni

- megfontolt, átgondolja mit mond, nem fecseg feleslegesen

- passzoló humorérzék

- megoldásfókuszú hozzáállás a problémákhoz

- stabil önértékelés, önbizalom, önszeretet

- vannak barátai, társasága, akikkel rendszeres kapcsolatot tart

- hasonló világnézet (liberalis), nem akar gyereket, nem vallásos

- tud finoman és udvariasan, de határozottan viselkedni, amikor szükséges

- nem félénk, gyáva

- nem vegán

- van hosszútávú párkapcsolati tapasztalata, ahol együtt is élt a párjával

2024. ápr. 4. 14:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

LOL, én majdnem az összeset teljesítem, kár, hogy nő vagyok.

Amin elbuknék az az, hogy egyelőre lakótárssal élek, és szorongó típus vagyok némi önbizalomhiánnyal. Ezeken viszont mind-mind dolgozom.

Nőként nagyjából egyetértek a listával, annyi kiegészítéssel, hogy a húszas éveim végén még nem egy ,,kész" embert keresek, hanem a potenciált. Vagyis lássam, hogy az illetőnek tőlem függetlenül célja ezeket a dolgokat elérni. Nem baj pl. ha még ő se lakik egyedül (nem is mindenki szeret) vagy nincs jogsija vagy esetleg szorongó, de akarjon fejlődni, és ebben támogassuk egymást kölcsönösen.

2024. ápr. 4. 18:30
 32/40 anonim ***** válasza:
28%

Hagyjad, hagyjad.

Mondok valamit.A kinézeteden kívül kb semmi nem fontos.Az után jön kis százalékban a személyiséged.

Az összes többi a férfiak többségének teljesen lényegtelen.A munkád, a vagyonod meg csak azt érdekli, aki rajtad akar majd élősködni.

2024. ápr. 4. 18:42
 33/40 anonim ***** válasza:
89%

Bizonyos szintű rugalmasság nyilván kell, és nem ilyen fekete-fehéren kell közölni a listát, de én sem értem azt, aki ezen fennakad. Nekik nincsenek elvárásaik a leendő párjukkal szemben? Vagy nincsenek elvárásaik magukkal szemben? Nem ez az (a preferenciától függő dolgokat leszámítva), amire mindannyian törekszünk?

Én például egy 27 éves nő vagyok. Én kifejezetten szeretnék gyereket, és egyáltalán nem fontos számomra a jogosítvány (pl. ezeket nevezném preferencia-alapúnak), de minden más olyan tulajdonság vagy állapot, amit magamtól is elvárok és vagy hozom, vagy törekszem rá.

Nekem nem elégítené ki a tudatomat, ha annyival estem volna bele a párom hálójába, hogy szép vagyok és hajlandó vagyok vele szexelni, és ilyen módon érthetetlen is számomra, hogy hogy képes megsértődni meg nem jogosnak nevezni pl. olyan igényeket, hogy "legyen igényes, tiszta", ne legyen "manipulatív, toxikus viselkedés, kontrollmánia". Vagy sértésnek venni azt, hogy passzoljon a humorérzék, a világnézet, a gyerekvállalásról alkotott elképzelés, stb. Aki ezen felháborodik, az mégis milyen kapcsolatot keres? Annak ezek nem fontosak? Annak kellene valaki, akivel ezek nincsenek meg?

Lehet, hogy vannak olyan pontok, ahol túl általános a szűrő és olyan is kiesik, akivel végső soron összepasszolna a nő, de ez meg az ő baja, neki kell megtapasztalnia, hogy mekkora rugalmasságot kell, tud és akar belevinni.

2024. ápr. 4. 18:43
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolga, ha talál ilyen párt akkor hajrá.
2024. ápr. 4. 20:11
 35/40 anonim ***** válasza:
30%
Különösebben semmit nem gondolok. Számítson rá a nő, hogy ennyi elvárás mellett simán benne van a pakliban hogy egyedül marad. Nem feltétlen baj az.
2024. ápr. 4. 20:47
 36/40 anonim ***** válasza:
68%
35, mi nehéz neked ebből?
2024. ápr. 4. 20:56
 37/40 anonim ***** válasza:
77%

#36 Nekem pl ha már így kérdezed nehéz a vezetés. Van jogsim, de nem szeretek, nem is akarok.

Ha elvonatkoztatunk tőlem, akkor pl liberális férfi baromi kevés van. Aki van, az sokszor belpesti értelmiségi. Nekik sokszor nincs jogsijuk.

Ez csak egy példa. Nem külön-külön nehezek ezek a tételek. De így egyben sanszos hogy szinte esélytelen ilyet találni. És itt most nem az alap ne legyen fsz, és tudja ellátni magát dolgokra gondolok, hanem az ilyen extrákra, mint KIEMELKEDŐEN intelligens, szenvedély ami nem csak hobbi, meg hasonló lózungok. Ez a leírás olyan mintha egy 14 éves elolvasott volna pár önsegítő könyvet az ideális partnerről és most azokat szajkózná. Egy közhelyparádé, köze nincs valódi emberekhez.

2024. ápr. 4. 21:48
 38/40 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az első pontot leszámítva ez mind igaz rám. Azért nem élek egyedül, mert a feleségemmel élek. :D
2024. ápr. 5. 06:57
 39/40 anonim ***** válasza:
76%

Ennyi...Akiben megvan majdnem minden a listából az már foglalt, vagy nincs nála esélyed.

Mint írták nagyon fekete-fehér ez a lista. Ne legyen senki nemtől függetlenül toxikus, lusta, nincstelen, sötét mint az éjszaka, se nárcisztikus vagy valami ilyesmi. De mit csinálsz olyankor ha nem németül beszél, vagy franciául? Vagy gyűjt otthon albira, esetleg jelenleg tanul tovább?

Én úgy gondolom, hogy aki nagyon ragaszkodik pontról pontra egy idealizált személyhez az nagyon rá fog fázni. Vagy azért, mert végül egyedül marad, vagy azért mert hiába találja meg azt a személyt mint említették nem lesz meg a kémia/vonzalom. Csak egy trófea lesz, végre meglesz az áhított cél.

Így nem lehet partnert találni.

Valamelyik kritériumot el kell engedned...

2024. ápr. 5. 07:22
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mennyire reális magához képest, az attól függ, ő nőként mit tud adni. Más egy ilyen listát hallani egy sufni műkörmös Gettó Gizitől, mint egy irodai középvezető Annától.

Nekem nőként 1-2 dolog kicsit szőrszálhasogatónak tűnik, de sztem mindenkinek vannak ilyen heppjei (az semennyivel sem kevésbé válogatós, aki odaböki, hogy tudjon a másik nokedlit szaggatni pl.). Viszont annyival kevesebb férfiból tud válogatni az illető, minél részletesebb a lista. Ha nincs olyan férfi, aki megfelelne amúgy is és a listának is, akkor érdemes az illető hölgynek magába néznie, mielőtt picsog (de ha nem picsog, hanem szép boldogan egyedül él, az is oké).

2024. ápr. 8. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!