Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a tényezők amik mostanra teljesen tönkretették az online párkeresést?
"Múlt évben csináltam női reglapot, ahogy aktiváltam, egy óra alatt, nem hülyéskedek de olyan 100+ levél érkezett. Pedig tökéletesen átlagos nőt formáltam meg."
Az a baj, hogy itt megálltok mindig. Kezdj el vele beszélgetni. A 3/4-e még férfiszemmel is azonnal kiesik.
31. Én leálltam jó párral beszélgetni, hogy felmérjem a piacot, vagy hogy hova soroljam be magam. Széles a kínálat, ami feltűnt hogy rengeteg az átlagon felüli kvalitással bíró férfi, ezt érts külsőre, belsőre. A probléma ott kezdődött, hogy kiderült majdnem mind házas volt, vagy kapcsolatban élt.
Mivel férfiként férfi aggyal írtam nőnek kiadva magam, tudtam milyen észjárás mentén kérdezzek. Mivel igen széles skálán mozog az érdeklődésem, és ingen sok dologba mélyre beleástam magam, így teljesen levettem őket a lábukról. Konkrétan profi módon értettem az autókhoz, motorokhoz, informatikához, az építőiparhoz, a repüléshez, a haditechnikához, a rap zenéhez, a kertészkedéshez, a kutyákhoz, az alkalmazott és az alternatív gyógyászathoz, a csillagászathoz stb... :D
Full vagány, sőőőőt, olyan extrém vagány és okos nő bontakozott ki, akivel az ég világon bármiről lehet beszélgetni. Mivel férfi vagyok, a szex mint téma sem maradhatott el, de mint nőként. Kész, volt aki látatlanban el akart venni. Elmondhatom hogy az összes pasi, férfi pillanatok alatt megnyílt. A többsége, mondjuk úgy hogy 50-ből 48 azt írta, hogy én vagyok az első aki válaszra méltatta őket.
Tudom ez gecó dolog volt, viszont arra jó volt hogy kipróbálhattam magam nőként, a végére már úgy is éreztem magam és úgy is gondolkodtam. Majdnem szerelmes lettem az általam formált nőbe. :D Diplomás, vagány, jól kommunikál, ennek ellenére átlagos külsővel, de a szexepilje még is maga a karaktere. Aztán konstatáltam hogy a férfiaknak lefőtt ezen a helyen, haláli unalmas nők döntenek a férfiak felett, se élet nincs bennük, se akarat, válogatnak ezerrel, fél mondattal letudják még a kiszemeltet is.
Mondták ők. Lehet hogy igazuk volt.
Esküszöm élveztem a dolgot, mindenkitől elköszöntem miszerint találtam valakit a való életben.
Nem is esett nehezemre a játék, mert olyan helyen dolgozom, ahol... hááát, na mindegy.
32
Találkozz is velük és majd jönnek a gondok. Pár mondat elejéig mindenki adja a szépet és tolja az önreklámot.
"haláli unalmas nők döntenek a férfiak felett,"
Mucuka, a saját életük felett döntenek.
Még egy kicsikét szopkodd körbe magad, hogy micsoda tökéletesség vagy.
33. Férfiként tutira csalódást okoztam volna nekik! :D
Én egy tele élet, örök gyerek típus vagyok, energia, majd lusta, majd meghódítom a világot, aztán 3 napig alszom. Elkeseredem 10 percre, aztán jön az erő, majd ugrok egy szintet. Ez van. Nem vagyok hajlandó beállni a sorba, nyugodtan lehet a lúzerek csoportjába sorolni látatlanul a társkeresőkön. Az a helyzet, hogy nem mástól várom a csodát, a megváltást. Egy nő számomra vagy vonzó vagy nem. Nem igazán érdekel a körítés, nem igazán érdekel hogy mit gondol rólam. Nem érzem hogy egy nő felém lenne rendelve, ugyanis én egyenrangúként kezelek mindenkit az első perctől, majd utána saját magát minősíti a gondolataival, cselekedeteivel. Ha nem okés, elköszönünk. Sosem remegtem egy nőért, ha valami nem működik és javíthatatlan, akkor ne pazaroljuk egymás idejét.
Az online világban a nők kezében van a kormány, ők döntenek. Én ezt elfogadom, egyáltalán nem tör meg, nem késztet hazudozásra vagy pitizésre. Így is kerek az életem, nem mástól várom el a boldogságot. :)
"Konkrétan profi módon értettem az autókhoz, motorokhoz, informatikához, az építőiparhoz, a repüléshez, a haditechnikához, a rap zenéhez, a kertészkedéshez, a kutyákhoz, az alkalmazott és az alternatív gyógyászathoz, a csillagászathoz stb... :D"
Gondolom, nincs meg ez a profil, hogy megmutass pár üzit. Mert elég érdekes, hogy nekem 20 évnyi társkereséssel soha nem sikerült ilyen jó témákról beszélgetni pasikkal.
"A többsége, mondjuk úgy hogy 50-ből 48 azt írta, hogy én vagyok az első aki válaszra méltatta őket."
Ezt mindegyik mondja.
37. 35-ös vagyok. Jó nyomon jársz, ugyanis én fanatikus voltam az online társkeresésben pár évig. Én is akartam csinálni egy olyan oldalt, ahol kizárhatóak lennének a kamu profilok. Elmélyedtem a témában, rengeteg, amolyan közvélemény kutatást végeztem. Annyit mondok, hogy egy igen tetemes része kamu profil a regisztrációknak.
Mondok pár példát:
- ellentétes nemű ember szórakozik
- sikertelen emberek más fotójával élvezkednek
- fizetős prostik/pasik keresnek kuncsaftokat
- külföldi nők keresnek palimadarakat
- afrikai országokból, bűnözők nőnek kiadva magukat keresnek "áldozatokat"
- tini lányok szívatnak férfiakat
- tini srácok nőnek kiadva magukat szívatnak pasikat
- sikertelen ronda nők csinos nők képével akarnak virtuális sikereket
Ezek azok az átverések, amikről direktbe tudok vagy találkoztam velük. Ma már minden hazugság, ebből kell kiindulni, semmi sem az aminek látszik.
A női nemet meg azért szeretik meg hackelni, mert nagyon kapósak, ott mindig pörög az élet. Van egy réteg aki elkeseredésében csinálja, legalább virtuálisan legyen sikeres, így felvesz egy karaktert. Ezt anno onnan tudom, hogy egy bűn ronda kolléganőm nem lépett ki a társkeresőjéből a cégnél, és véletlenül megláttam hogy ő
kicsoda az interneten. Hülyítette a pasikat, persze találkozóba sosem ment bele. Max. telefon.
Ne menj messzire, itt a gyk-n a fele ember sem olyan mint ahogy itt előadja magát. Aki h*lyét játszik nem annyira h*lye, aki meg a jótét szent Jézust alakít, azon meg bőven lenne mit javítani.
Én ezt a helyet arra használom hogy kiírjam magamból azt, amit gondolok, és nem akarok azon töprengeni hogy miről beszélhetek és kit sértek meg. Az életben állandóan modoroskodnom kell, hát itt elengedem magam. :)
"Konkrétan profi módon értettem az autókhoz, motorokhoz, informatikához, az építőiparhoz, a repüléshez, a haditechnikához, a rap zenéhez, a kertészkedéshez, a kutyákhoz, az alkalmazott és az alternatív gyógyászathoz, a csillagászathoz stb..."
Ja, persze :D AKkor jó hülyékkel beszélgethettél, ha ezt bevették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!