Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-30 közötti nők elfogadnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 közötti nők elfogadnak olyan férfit aki albérletben lakik és nincsen autója?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 1. 12:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
22%
Csak a nagyon csúnya nőknél van így esélyed, tapasztalatból mondom.
2024. ápr. 1. 12:43
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
nekem van ingatlanom, mégsem várok el se lakást, se kocsit
2024. ápr. 1. 12:45
 13/31 anonim ***** válasza:
57%

Nő = vékony, széparcu, csinos? 😏

Nem, én nem tudnék elfogadni ilyen ferfit. Autó meg alap...

2024. ápr. 1. 13:01
 14/31 anonim ***** válasza:
75%
Igen, ha jól néz ki, extrém jó pasi, intelligens, tanult, akkor nyilván nem gond az albérlet, meg hogy nincs autó. Ugyanaz, mint fordítva: az, hogy a 24 éves feltűnően csinos, egyetemet végzett, jól kereső Anna albérletben lakik, senkit sem zavar sztem, ellenben nem azért nem jönnék össze a 110 kilós, hiányos fogazatú, nyolc általánost végzett alkesz negyvenes Bözsivel, mert albérletben lakik.
2024. ápr. 1. 13:03
 15/31 anonim ***** válasza:
66%

Ne tápláljátok már bele a nők agyába hogy ha nem jönnek össze életképtelen bolondokkal, akkor pénzéhesek!!!

Kérdező, neked sem kell egy hajléktalan, vagy egy takarító!

2024. ápr. 1. 13:11
 16/31 A kérdező kommentje:

De frusztrált néhány válasz! Írtam én bármi olyat hogy milyen nők tetszenek ? Vagy arról én hogy nézek ki? 😂 🤡ok vagytok.

De ha jól értek a kis agyatok nyomorúságát ; aki jól nézz ki (férfi - nő) az lakhat albiban. És lesz partnerük. Ellenben aki nem nézz ki jól, annak nem lehet így partnere.

2024. ápr. 1. 13:11
 17/31 anonim ***** válasza:
83%
Ha én is ugyanennyit tudok nyújtani akkor igen.
2024. ápr. 1. 13:17
 18/31 anonim ***** válasza:
66%

Nekem volt házam 25 évesen már, így elképzelhetetlen.

Hacsak nem éppen spórol.

Ha nem gondol a jövőre, felelőtlen, alkalmatlan, akkor nem kellene.

2024. ápr. 1. 13:21
 19/31 A kérdező kommentje:
Persze mindenki akinek nincs háza 25 évesen az nem gondol a jövőre , felelőtlen , életre alkalmatlan? 😀
2024. ápr. 1. 13:32
 20/31 anonim ***** válasza:
76%
#16 a mi kis agyunk nyomorúsága, meg a frusztráltság, ja. Te vekengsz azon, hogy nincs nőd, meg nem vagy tisztában azzal, ami még egy értelmi fogyatékosnak is evidens: ha NEKEM tetszik valaki, és szimpatikus, akkor összejövök vele, ha pedig SZÁMOMRA nem vonzó, akkor leszarom, hogy hol lakik, akkor sem jövök vele össze, ha saját ingatlanban lakik, és van autója.
2024. ápr. 1. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!