Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy ilyen nővel?
Egyfolytában panaszkodik, hogy csak 340e forintot keres, de semmit nem akart tenni érte. Én ennek közel a dupláját keresem és azt mondta, hogy neki rosszul esik az, hogy én pl. random vettem magamnak egy sporteszközt 740e forintért mert megtehetem, ő meg még egy iphone-ra is sokat gyűjtött. Nem értem, hogy ezt miért mondta, igazából saját maga tehet erről. A jövőben viszont nem tudom, hogy menni fog e ez így. Én felfele ívelek még előléptetések is vannak előttem, ő meg látszólag irigy és megelégszik ezzel az alsópolcos fizetéssel.
Ti mit tennétek?
Az irigységgel semmit... A nővérem olyan mint te, én olyan mint a csaj. (Na nem azért mert lusta vagyok, hanem mert pályakezdő)...
Mi a párommal évente 2x megyünk nyaralni, valahol belföldön. A nővéremék ebben az évben már voltak 2x kinn a tengernél.
Engem nem zavar, szívesen nézek képeket, hallgatom a meséit, örülök, hogy mennek. Nem vagyok rá irigy
Ha folyamatosan ezen hisztizik meg irigykedik, akkor az nem fog jót tenni hosszútávon. Amúgy szerintem őt pont az zavarja, hogy nem rá költötted a 740-et hanem, egy sporteszközre. Ha tényleg ennyire zavarja őt a fizetéskülönbség, miért nem keres egy hasonló fizetésű partnert magának?
Ja, hogy az meg nem jó, mert ugyanolyan keveset keres.
És mit tud ez a nő, hogy az ilyen negatív, lehúzó megnyilvánulásai ellenére is vele vagy?
Amúgy meg mit lehetne vele tenni? Megmondod neki, hogy vagy tanuljon ki egy szakmát, amivel jobban tud keresni vagy legalább fogja be a száját, ha már erre a nyilvánvaló dologra nem hajlandó.
Te sosem állsz le? Három hónapja napi szinten olvassuk az ehhez hasonló kérdéseidet. Nem vagytok már együtt jó ideje, minek idegeled magad?
Amúgy nyugodj meg, nem kell kezdened vele semmit. Keress olyan mérnök nőt, aki nagyságrendileg annyit keres mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!