Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért offolt ki egy mamahoteles csaj azért mert én is mamahoteles vagyok?
Figyelt kérdés
Mikor rákérdeztem, akkor semmi érdemlegeset nem mondott. Előtte viszont mondta, hogy ez így neki nem megy, mert nem elég privát a dolog. Ebből gondolom, hogy azért offolt ki mert itthon élek a szüleimmel, mint ő.2024. márc. 31. 17:44
21/28 anonim válasza:
"Szóval egy nő úgy ismerkedik, ahogy neki az kedvez?"
Szerintem minden ember úgy ismerkedik a saját lehetőségien belül, ahogy "neki kedvez", és mindenkinek mások a fontos szempontok.
22/28 anonim válasza:
mert szeretne szexelni, de problémás számotokra, így van más férfi...
23/28 anonim válasza:
Mert neki lehet elvárása mert ő nő és neki csak igaza lehet mert nő és ő nem lehet hibás mert nő. Gondolom még kövér is. De neki mindenből a legjobb jár mert nő.
24/28 anonim válasza:
Mert o pasihoteles akar lenni :)
39F incel
25/28 anonim válasza:
Hol tudtatok volna nyugodtan szexelni?
Ám jah, olyat keres a lány akinek már van egzisztenciája.
26/28 anonim válasza:
25# legyen a nőnek is és úgy várja el ezt egy férfitől egyenlőség van.
28/28 anonim válasza:
Mert nőnél belefér férfinál nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!