Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért offolt ki egy mamahoteles csaj azért mert én is mamahoteles vagyok?
Figyelt kérdés
Mikor rákérdeztem, akkor semmi érdemlegeset nem mondott. Előtte viszont mondta, hogy ez így neki nem megy, mert nem elég privát a dolog. Ebből gondolom, hogy azért offolt ki mert itthon élek a szüleimmel, mint ő.2024. márc. 31. 17:44
11/28 A kérdező kommentje:
Ja, mondjuk amúgy se álmom egy műszakozó nővel élni, szóval annyira nem bánom csak nem értem a dolgot.
2024. márc. 31. 18:06
12/28 anonim válasza:
Ha van szép meg csúnya nő akkor te a csúnyát választod?
13/28 A kérdező kommentje:
Szóval egy nő úgy ismerkedik, ahogy neki az kedvez? Mondjuk jobban tetszik neki Pisti aki a szüleivel él, mint Ernő akinek lakása van, de a lakás miatt Ernőt választja? :D
2024. márc. 31. 18:11
15/28 anonim válasza:
Ez a kérdés remek alkalom arra hogy incelék megszopizzák egymás farkincáját hogy csunya csunya nők fujfujj
Hajrá incik,ide mi nem kellünk
16/28 anonim válasza:
"Ebből gondolom"
Ja, hogy csak gondolod.
17/28 anonim válasza:
1-es
És hol vannak ezek a pasik? Mert én folyton csak olyanokat fogok ki, akik engem húznak le....
19/28 anonim válasza:
Azért dobott, mert ha mindketten mamahotelesek vagytok, akkor egyikőtöknél se lehet nyugodtan dugni egy jót, mert a szülők bármikor otthon lehetnek.
20/28 anonim válasza:
19# mondta meg az igazságot ennyire 1x de igaz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!