Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány az egy 38 éves férfiként, ha sparban vagy tescoban árufeltöltő, pénztáros?
Figyelt kérdés
márc. 31. 13:31
11/19 anonim válasza:
Ok, szóval magyarul kevés a pénz amit keres, nincs ambiciója a tovább fejlődésre és nem presztizs értékű a munkája, még a végén neked kell eltartanod :D
Férfiként sem vonzódsz hozzá szóval csak egy másik ember aki éppenséggel him nemű, de csak neki teszel jót hogy nem áll fent a veszélye hogy kapcsolatba kerüljön magasztos, okos, képzett, igényes tökéletes egyéneddel.
Nem egy sértődött bolti dolgozó vagyok, hanem egy ipari automatizálással foglalkozó mérnök akinek túl nagy az empátiája és igazságérzete. Ebben a pillanatban megvan mindenem de az alapján ahogy szelektálsz messzire kerülnének téged.
35f
12/19 anonim válasza:
Nagyon kiváncsi lennék hogy a kedves hölgy mit dolgozik ha szabad megkérdezni?
13/19 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan férfi, de kapcsolatra nekem sem kellene olyan, aki nem tudja a SAJÁT részét kifizetni a programokban, nyaralásban, stb és a Tesco spec rákerestem, bruttó 493 ezret fizet maximum (elvileg ebben benne van a túlóra is, meg minden szar, amúgy br 400 az alap, szóval valahol 260-320 között visz haza). Ha emellett albérletben lakik, akkor kizárt, hogy bármire maradjon mellette pénz. Két huszonéves esetében még nem gond, hogy spórolgatni kell, meg együtt majd fejlődnek, stb, de egy 40 éves aki még ott tart, mint más 20-25 évesen? Nyilván nem sokak fogják a pontenciális párt látni benne, esetleg a hasonló korú kolléganői.
14/19 anonim válasza:
Jajj hagyjuk már ezt a sok hülyeséget. Számos árufeltőltőnek, pénztárosnak van nője!
15/19 anonim válasza:
Adott élethelyzet válogatja hogy éppen miért dolgozik ott akár 40 évesen. Szerintem ez kevés info és a nők ennyi alapján el is ássák mivel kevés pénzt keres nem látnak benne potenciált. Nem szórakozik vele egy nő sem amikor van legalább 5 jelentkező aki jól keres és közülük kell a neki tetszőt kiválasztani, még egy darabig ezt megtehetik de szerintem nem sokára vége lesz nekik a jó világnak. Iszonyatos kettős mérce van, de remélem a jól kereső férfiak is kezdenek felébredni és nem kezdenek majd el pátyolgatni olyan nőket akik nem érnek fel hozzájuk.
16/19 anonim válasza:
Szoval akinek van pénze az minden nőt vihet az a lényeg itt ahogy látom más ugyse számít.
17/19 anonim válasza:
Arra a kérdésre még mindig várom a választ hogy a kedves hölgy mit dolgozik és mennyit keres ha ennyire nagyra van magával hogy pénztárossal már szoba se áll.
18/19 anonim válasza:
Nekem hátrány lenne, mivel elvárom, hogy párom is keressen legalább annyit, mint én nőként. 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!