Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is tök motiválatlan, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tök motiválatlan, ha ismerkedésről van szó?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy szó szerint az a réteg csak kíváncsi rám, akik nem az én szintemen vannak, hanem az alatt. Lejjebb adtam az igényeimből - nem mintha lett volna más választásom - és elmentem életem első randijára és egyáltalán nem volt jó élmény, nem nem csak amiatt mert nem tetszett a randipartnerem, még csak meg sem adták a tiszteletet amit megérdemlek, lefárasztott csak. Azóta megalkuvásból próbálkoztam tovább, de hiába, engem ez a szint nem mozgat, teljesen meh. Nem is értem azt aki ezt szokta javasolni, az próbált már csókolózni olyannal, aki nem tetszett neki? Vagy szexelni? Nálam ez nem megy.

2024. márc. 31. 10:27
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
71%
Nekem motivációm lenne, csak a kényelmemet nem tudom, mennyire érné meg feladni, de talán ez a kisebb gond. A nagyobb, hogy olyan férfit találni, akinek az unalmas szex jön be, mint nekem, lehetetlen. Lassan haladok, és meg se éri rám várni. Utálom ezt.
2024. márc. 31. 12:42
 32/53 anonim ***** válasza:
31%

29 - Évtizedek óta köztudott, hogy sajnos ezek a szakemberek a kereseti lista alján vannak. Minek tanulsz olyat, amiből tudod, hogy nem lesz jó minőségű életed? Én is szívesebben lettem volna katona mint gépészmérnök, mert sokkal menőbb, azt tisztként nem keresnék 500at se. Ezért nem ezt a szakot választottam és most nincsenek anyagi gondjaim.

30 - Engedjük el ezt a dolgot. Ha valakinek annyi önbecsülése van, hogy kva lesz, az minden csak nem normális.

2024. márc. 31. 12:43
 33/53 anonim ***** válasza:
43%

#32 de nettó 350-400 ezerből egész jól el lehet lenni, írta, hogy kapott lakást. Akkor miért ne csinálja azt, amit szeret.

Az önbecsülésemmel pedig nincs gond, sőt, nagyon is értékes💰vagyok🤣

2024. márc. 31. 12:46
 34/53 anonim ***** válasza:
74%
33 - Amíg az átlagostól nincs nagyobb igényed, addig igen. :D
2024. márc. 31. 12:47
 35/53 anonim ***** válasza:
65%
32, nem ez volt a kérdés. Tudtam, hogy mennyi lesz a kereset és egy számomra kellemes szinten megélek belőle, eltartom magam, tudok félre tenni és vannak állataim is, akiket magas színvonalon tartok. De, a kérdés a büfészak volt. Ez mind büfészak?
2024. márc. 31. 12:47
 36/53 anonim ***** válasza:
19%
35 - Nem mondom, hogy büfészak, de értéktelen diplomát kapsz. Ez bőven elég ahhoz, hogy ne tanulj ilyet. Látszott az elmúlt években jelentkezők számából, hogy elég sokan így is gondolják.
2024. márc. 31. 12:49
 37/53 anonim ***** válasza:
68%
36, ebben amúgy tévedsz. Nagyon sokan végeznek óvónőként pl. A többi szakot nem ismerem eléggé, hogy véleményt mondjak. Az más kérdés, hogy egész más munkakörben helyezkednek el egyetem után. Sok munkáltató szívesen látja a mi fajtánkat, kis átképzéssel irodai feladatokra, hr-esnek, stb. A velem együtt végzettek közül nagyon kevesen maradtak a pályán, de kevesen mentek más diplomáért is. A többség elhelyezkedett valahol, más területen és diplomás bért kap.
2024. márc. 31. 12:55
 38/53 anonim ***** válasza:
23%
37 - Keresnek max 500e forintot, abból se mész sokkal messzebbre. :D De mindegy, nem akarok senkit se bántani. Én se a legpiacképesebb mérnökit végeztem, bár mondjuk most csinálom a közgázt.
2024. márc. 31. 13:01
 39/53 anonim ***** válasza:
50%

A szex nem vonz így magában, ez nem motivál. A legtöbb ember nagyon unalmas, ez se motivál. Belegondolni abba, hogy majd úgyis megcsalnak, megunnak, lelépnek hisz önmagában az ember sose volt igazi monogám se nagyon motivál. Nem kell pénz, van saját házsm, eltartom magam, sugar daddy se kell.

Inkább költöm akkor ezt a pénzt magamra és a szabadidőmben dolgozom, barátaimmal vagyok, egyelőre nem látom mi pozitívat tudna egy partner az életembe hozni. És ez nem a férfiak ellen van (főleg mert bi vagyok), hanem úgy általánosságban az emberekkel való romantikus/fizikai kapcsolódásnak veszett el az értelme számomra.

2024. márc. 31. 13:06
 40/53 anonim ***** válasza:
53%
30 tényleg nem semmi.
2024. márc. 31. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!