Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nők miért vágynak tőlük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért vágynak tőlük magasabb szinten lévő pasikra?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van egy totál átlagos csaj, minden szempontból az. Úgy jellemezném, hogy ha elmenne melletted Bp-n a Váci utcában, akkor észre se vennéd.

A csaj nyilván nem rendelkezik nagy egzisztenciával, ügyintéző amivel nincs baj, merthát nem ez alapján ítélünk meg bárkit.

Poénból, de tényleg poénból bepróbálkoztam nála, hátha valamit ki tudok hozni belőle. Az első kérdése az volt, hogy milyen javakat tudsz számomra adni? Nem is értettem a dolgot és máig nem értem.

Én jóval feljebb helyezkedem el a hiearchiában a munkahelyemen, felsőfokú végzettségem van, saját lakás és céges autó. Sportos, magas vagyok szóval nem feltétlenül ez a csaj az én érdeklődési köröm, de ez a beszólás akkor is meglepett.

Szerintetek mit akart ez jelenteni?

2024. márc. 30. 15:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#4 és #5 nagyon adom! 😃😎

Ha annyi pénzed van, adakozz belőle! Legalább jót is teszel!

Minden ember felszínes, aki csak a pénzt nézi a másikban, legyen az nő vagy férfi! 34/N

2024. márc. 31. 11:39
 22/27 anonim ***** válasza:
79%

20# Az a baj, hogy ez az ember még kamut se képes úgy kitalálni, hogy ne ő legyen az idióta a sztoriban. Pár nappal ezelőtt ugyanez a kérdés volt annyi különbséggel, hogy a csaj arra hivatkozott, hogy pasija van és hozzá képest milyen javakat tud adni neki, mert a csávó lakásában lakik és az ő kocsiját vezeti.

Akkor meg kommentekben a csávót kezdte el szidni, hogy ő leszarja, mert a csávónak szarabb kocsija van, mint neki. Xd Nyilván egy munkahelyen mindenki tudja, hogy a szuper poziban levő alak jobban állhat anyagilag, mint ők, az autóját is látja, hogy jobbal jár, de a képzeletbeli csaj mégis inkább kérdezősködik, ahelyett, hogy a kukijára ugrana azonnal. Magyarul kitalál egy kamusztorit amiben reflexből pattintják, mert a kamulány rohadtul nem kíváncsi rá.😃😃

2024. márc. 31. 12:07
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
20. veled sem allnak le mit rinyalsz torpe dagadek kopasz..
2024. márc. 31. 20:49
 24/27 anonim ***** válasza:
60%

23

Egyrészt, nő vagyok, másrészt, úgy gondolom, hogy sok egyéb más mellett a férfi egzisztenciája IS fontos tényező a párválasztás során. Értsd: Nornális nő, nem all le csóró pasival.

2024. ápr. 1. 09:01
 25/27 A kérdező kommentje:
24 - A nők egzisztenciája is fontos. Aki 30 évesen mamahoteles, az nem engem keres, akinek ennyi idősen lakása és jó egzisztenciája van. Nem fogok senkit se támogatni anyagilag, ha nem tudja velem felvenni az iramot.
2024. ápr. 1. 09:47
 26/27 anonim ***** válasza:

25

Ez teljesen rendben van, viszont, közben elvárod gondolom, hogy nézzen is ki jól, meg legyen vékony csinos, egzisztencia... stb. 😶

Én jó egzisztenciával rendelkezem, de ugy veszem észre, hogy a pasik pont leszárják, hogy milyen lakásom, autóm, fizetésem van. Tudjak sz*pni, meg nokedkit szaggatni, és nézzek ki NAGYON jól. Ugy nagyjábol ennyiben kimerul az elvarás. 😏

2024. ápr. 1. 10:18
 27/27 A kérdező kommentje:
26 - És tudsz jól szopni? :)
2024. ápr. 1. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!