Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nők miért vágynak tőlük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért vágynak tőlük magasabb szinten lévő pasikra?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van egy totál átlagos csaj, minden szempontból az. Úgy jellemezném, hogy ha elmenne melletted Bp-n a Váci utcában, akkor észre se vennéd.

A csaj nyilván nem rendelkezik nagy egzisztenciával, ügyintéző amivel nincs baj, merthát nem ez alapján ítélünk meg bárkit.

Poénból, de tényleg poénból bepróbálkoztam nála, hátha valamit ki tudok hozni belőle. Az első kérdése az volt, hogy milyen javakat tudsz számomra adni? Nem is értettem a dolgot és máig nem értem.

Én jóval feljebb helyezkedem el a hiearchiában a munkahelyemen, felsőfokú végzettségem van, saját lakás és céges autó. Sportos, magas vagyok szóval nem feltétlenül ez a csaj az én érdeklődési köröm, de ez a beszólás akkor is meglepett.

Szerintetek mit akart ez jelenteni?

2024. márc. 30. 15:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

De, és most is provokálsz. Választ akkor is kaptál.

Valójában te semmit nem szeretnél megtudni csak pojáca stílusban adod itt a nagy egzisztenciális úr képét aki le nem alacsonyodik egy átlag proli nő szintjére. (Mármint a kamut.)

2024. márc. 30. 16:15
 12/27 anonim ***** válasza:
62%

"Tény, hogy kilóra megtudnám venni,"

Ez csak akkor lenne igaz, ha igent mondott volna neked, kérdező.

A "meg tudnám venni" pedig három külön szó, Mr. Diplomás.

2024. márc. 30. 16:29
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

Ez a kérdés remek alkalom arra hogy incelék megszopizzák egymás farkincáját hogy csunya csunya nők fujfujj

Hajrá incik,ide mi nem kellünk

2024. márc. 30. 16:35
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Neki nem kellesz. Ez azt jelenti. Hogy mégis miért akarna ő veled lenni.
2024. márc. 30. 16:56
 15/27 anonim ***** válasza:
59%
Múltkor még csávója volt a csajnak, azt most nem merted beleírni, vagy mi van? Rájöttél, hogy az szarul hangzik a mesédben?
2024. márc. 30. 16:59
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
Hamarosan jön a törlés, mehetsz át a redditre amíg nem baxnak ki onnan is cicafiu.
2024. márc. 30. 17:37
 17/27 anonim ***** válasza:
59%
Kamu troll kérdés. Legközelebb hitelesebbnek próbáld meg a sztorit kiötleni.
2024. márc. 30. 17:55
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez már megint az a pasi aki azon hisztizik, hogy nem talál elég gazdag nőt magához?
2024. márc. 30. 18:43
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez manapsag nagyon eletszeru.. elvegre senkire nincs rairva milyen anyagi javakkal rendelkezik.
2024. márc. 30. 19:01
 20/27 anonim ***** válasza:
44%

Kamu. Ha egy munkahelyen dolgoztok, h h bem tudta, hogy milyen "javaid" vannak?

2, ha mégsem lenne kamu, ilyet nő nem mond! A nők azért ennel értelmesebbek, és a pasi egzisztenciajának feltérképezésére, sokkal kifinomultabb módszerek is vannak, mint direktbe rákérdezni.

3. Mi az, hogy "poénból"? Mekkora féregnek kell ehhez lenni???

4,Már csak azért is kamu, mert azért sem kérdez rá a nő direktbe, mert onnantól penzéhesnek fogja tartani az összes pasi(munkahelyen radasul). Mert ugye tudjuk, hogy tisztességes, becsületes nő, csak és kizárólag, életben semmit el nem ért, mamahoteles, autó nélküki, csóró lúzerrel áll le. 😏

2024. márc. 31. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!