Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalomhoz mennyire kell a külső, tehát lehet vonzódni egy nagyon kövér nagyon csúnya férfihez vagy nőhöz is?
Persze sovány a sovánnyal , kövér a kövérrel.
Sose lesz olyan hogy egy vékony csinos nőnek a pocakos lúzer keljen.
4-es vagyok, mondjuk azt is hozzáteszem, hogy én a nagyon vézna embereket se tartom vonzónak, másoknak meg lehet az az etalon. Pl. az ilyen ropi lábakban én semmi szexi nőiest nem látok. Sok pasi meg lehet él-hal ezért, nem tudom :D
Ahhoz gyakorlatilag elsődleges, a legfontosabb a külső. Majd mindjárt lepontoznak érte meg jönnek tagadni, de még a (normálisabb) mesékben is szép a lány meg a fiú, legyen szó királylányról, királyfiról vagy szegény lányról, szegény legényről. Olyan nincs azokban sem, hogy ocsmányságokba lesznek halál szerelmesek. Hát még az életben...
A ritka kivételekre meg tényleg nem érdemes alapozni. Ahogy arra sem, amikor két ronda ember egyéb (jobb) lehetőség híján beéri egymással, ez ugyanis nem vonzalom. Hogy gyerekgyártás erejéig vagy "tüzet oltani a moslékos vödör is jó" alapon időnként összeteszik, amijük van, az nem arról tanúskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!