Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kell a férfiaknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell a férfiaknak a normális nő?

Figyelt kérdés

A való életben és itt a gyk-n is folyamatosan azt hallgatom, olvasom férfiaktól, hogy nagyon nehéz normális nőt találni. Kérdem: Mikor sikerül találni egy normálist, vagy normálisabbat, miért nincs megbecsülve?

A volt barátom szintén egy tökéletes példa erre. Az előző barátnője kihasználta, megcsalta, pénzzel lehúzta, érzelmileg kizsigerelte, tönkretette. Utána jöttem én, akinek rendben van az anyagi és családi háttere, van egzisztenciám és szépnek tart a környezetem. Céljaim vannak, amikért küzdök és teszek. Szeretek programokra járni, kimozdulni. Bulizni is szeretek, de nem kell minden hétvégén. Szexelni kimondott szeretek, szóval még ezzel sincs probléma. Természetesen nekem is vannak hibáim, mint minden embernek, de ilyeneket nem csinálok meg más emberekkel, mint a volt barátnője. Annyit vártam el, hogy ne legyek elhanyagolva és ha már együtt vagyunk, akkor gondolja komolyan. Ehelyett mi történ? Folyamatosan barátokkal volt, bulizott, berúgott, amiből természetesen veszekedések lettek, mert a közös idő kárára ment. Próbáltam neki segíteni ezzel kapcsolatban és anyagi szempontból is, mert látszik, hogy segítségre szorul. Hónapról hónapra él, feszült, agresszívabb lett, kiégett, egyre többet iszik, erre inkább szakított. :) Pedig a kezdetekben pont változni szeretett volna, valamit letenni az asztalra, kezdeni magával valamit, jobb életet élni.

A történetem csak egy példa, de a kérdés továbbra is felmerül bennem.

márc. 30. 05:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ez így elsőre nekem úgy tűnik mintha te lennél vagy te szeretnél lenni a domináns fél egy kapcsolatban.

Ezt elég sokan nem tudják sokáig elviselni.

Ha tévedtem akkor bocs.

márc. 30. 10:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Én normális nő vagyok és kellek a páromnak.
márc. 30. 15:58
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a történetből kitűnik, hogy alacsony az önbecsülésed, szóval a rendezett anyagi háttér önmagában semmire sem garancia, de még az előnyös külső, csinos pofi sem!

Lelkileg nálad valószínűleg nem oké valami, ezért tűröd azt, hogy így bánjanak veled. Nem lenne kötelező ilyen pasasokat elviselni, egyáltalán szóba állni velük.

márc. 30. 23:16
 24/24 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, az előző pasid a leírás alapján egy kalap szr ember volt.

Miért voltál vele akkor mégis?

Szerintem magas és viszonylag jóképű volt, sportos testalkattal, tudta használni a farkát. Eltaláltam? Ezért szivattad magad vele, a normális pasikat meg elhajtottad a francba, mert külsőleg kevésbé voltak a kedvedre valók.

ápr. 1. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!