Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért blokkolok le azonnal ha egy lány társaságában vagyok ? (Kissé bővebben lentebb)
25 éves férfi vagyok. 15 éves kisfiú koromban volt az első kapcsolatom.
Azóta már volt egy pár kapcsolatom.
Viszont a legutóbbi 2 évig tartott, ott nagyon szerelmes voltam. Sajnos ennek a legutóbbi kapcsolatomnak 3 éve teljesen vége lett (azóta is teljesen oda vissza vagyok az ex csajomért) de ennek sajnos végleg vége!
Mivel nagyon sokáig nem nyitottam úgy rámenősen senki iránt így ha egy nő közelébe kerülök vagy le szeretném szólítani azonnal el szégyenlem magam.
Szinte annyira zavarba jövök, hogy nem jön ki belőlem szó se és nem tudom kit kell mondani vagy csinálni.
Szóval röviden annyi, hogy kezdem az egyedül létet nagyon unni.
Viszont nem bárkivel szeretnék “csak úgy” szóba állni!
Tehát jól jönne pár jó tanács kit hogyan szólítsak le ?
Egy idegent miként hogy illik le szólítani ? Hogyan mivel tudom le venni a lábukról a hölgyeket ?
A külsömeől annyit, hogy kb olyan 10/5 vagyok, teljesen átlag sportos alka de inkább kissé tömegesebb mivel boxolok már lassan 4 éve.
175cm magas és 82 kiló.
1 es
Tréning alatt sajnos nem teljesen értem mit értesz.
Ezt kérlek ki fejtenéd kissé ?
2-es
Nem igazán vagyok az a online írogatós fajta.
Bármilyen “furcsa” is de Inkább valahogy személyesen a nő konkrét kisugárzása, a szeme, az arca a stílusa fog meg.
De online kép/képek alapján nem igazán szeretek csajozni vagy párt találni.
3-as
Igen valószínű, hogy ez is benne van.
Sajnos hatalmasat csalódtam az legutóbbi kapcsolatokban.
Ezért is kellett a szünet.
Mivel a testéért teljesen oda vissza vagyok a mai napig! Ezt nem tudom mikor múlik el de szerelmes már nem vagyok egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!