Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok lehet esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok lehet esélyem egy ilyen nőnél, hívjam randira, lehet többet akar tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm aki nagyon vonzó, nagyon csinos nő 25 éves múlt és én lassan 40 leszek, de megvan a közös hang nagyon sokat beszélgetünk nevetünk szerintem többet akar tőlem úgy érzem.... mondjuk külsőben nagy a különbség tehát ő egy csinos vonzó nő én meg eléggé el vagyok hízva és nem vagyok egy helyes pasi de a személyiségem szerintem is jó, gondolom azért kedves velem mert többet szerethetne tőlem, viszont biztosra kell tudnom mert ha randira hívom és elutasít akkor nem tudom utána hogy fogok egy irodában lenni vele
2024. márc. 29. 17:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Figyelj a nonverbális jelekre. Ha pl. a hajával játszik miközben beszélgettek, a pupillája kitágul amikor rád néz vagy a lábfeje folyamatosan a te irányodba mutat akkor nagy esély van rá hogy tetszel neki. Beszélgess más kolléganőkkel is és nézd meg hogy reagál.
2024. márc. 29. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Szóval biztosra kell tudnod vonzódik e hozzád és ezt mi mondjuk meg. Innen.

Hát jó, akkor vonzódik. Szerintem abszolút, én így látom.

2024. márc. 29. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

őszintén, szerintem nincs erről szó. Én is voltam valamikor 25 éves csinos kolléganő, amikor új férfi kollégánk lett rögtön arról pusmogtunk, hogy reméljük, hogy nem egy 30-as fószer. Nyilván tudom, most 30-asként, hülyék és éretlenek voltunk, de nagyon sokan ezt gondoltuk. Huszonévesen a 30 az olyan lélektani határ az öreg és fiatal között, a 40 éves meg kb nagypapa. (Oké, sarkítok)

Ilyenkor én mindig arra gondoltam, hogy mit akar az ilyen tőlem, komolyan gondolja, hogy összejönnék vele? Ráadásul egyből levágtam, hogy csak a fiatalságom vonzó neki bennem, semmilyen más értékemet nem látja.

25 évesen kb még pályakezdő voltam, én mindenkivel igyekeztem jóban lenni, a lehető legjobb benyomást kelteni, főleg olyanokkal, akik már régóta ott dolgoznak. Szerintem itt is erről van szó.

A másik az, hogy "eléggé el vagyok hízva". Figyelj, biztos nincs esélyed Igaz én magamból és egykori kolléganőimből indulok ki. Még ha csak egy kis súlyfelesleg lenne, de a korod akkor is probléma. Az ilyen nőknél ezerszer jobb partik próbálkoznak a korosztályukból.

Először mindenképp fogyj le, és nálad max 3-5 évvel fiatalabbnál kezdeményezz.

2024. márc. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!