Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít anyagilag lehúzásnak a nő részéről?
Pl. az, hogy a pasi fizesse mindig a kiruccanásokat/nyaralásokat vagy mi?
Megmondom őszintén, hogy egy csaj azért pattintott nemrég, mert magamnak vettem egy drága sporteszközt, de szerinte rá sose költöttem. Miért kéne nekem rá költeni egy párhónapos kapcsolatban azonkívül, hogy néha meghívom valahova kajálni vagy állom a mozijegyet stb?
Az számít annak, ha drága cuccokat akar veled megvetetni magának, mint pl. autó, havi manikűrös, sminkes, fodrász, tehát olyan dolgok kérése, amit csak és kizárólag maga miatt kér.
Az, hogy állod meghíváskor a mozit, színjázat, éttermet, az alap, ha megteheted anyagilag és nem lehúzás.
Nem is kell, ez egy hülye. Valószínű, hogy nem ezért szakított, csak ezt mondta nedked. Lehet eleve érdekember volt, akinek nem az elvarasai szerint alakultak a dolgok. Az ilyenért nem kár.
N
Megmondom őszintén, hogy nekem ahhoz több év kell, hogy valami többszázezres dolgot vegyek egy nőnek. Keresse meg magának rá a pénzt.
Redflag még az is, hogyha beleakar szólni a költekezéseimbe. Amíg standard kapcsolatban vagyunk, nem sok köze van hozzá, hogy mire költöm a pénzem. A legutóbbi komolyabb kapcsolatomat részben ez a dolog tette tönkre. Kb. elakart számoltatni minden egyes elköltött dologról, hogy annak mi értelme van meg hogy minek vettem. Nem voltunk közös kasszán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!