Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek kizáró oknak számít ha kiskoromban féltem a szörnyetegek meg szellemektől?
Figyelt kérdés
És emiatt folyton bebújtam a takaró alá, hogy ott védve legyek a szörnyetegek elől.
Ez kizáró oknak számít?
2024. márc. 25. 00:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, kizáró ok
Nem, nem kizáró ok
Nem vagyok nő (a kérdés irreleváns számonra)
25 szavazat
2/15 anonim válasza:
Ha valakinek ez kizáró ok, az meg is érdemli a sorsát.
3/15 anonim válasza:
És mégis honnan tudja ezt egy mű kettő ha nem mondod el neki? Hogy te mit csináltál kiskorodban
4/15 anonim válasza:
Van olyan kisgyerek aki nem félt??
5/15 anonim válasza:
Mindez hogyan derül ki ismerkedés során? Miben nyilvánul meg mindennapjaibdan?
6/15 anonim válasza:
Ha csak kiskorodban, akkor nem kizáró, sok gyerek fél.
Ha felnőttként is, akkor már kizáró ok lenne.
7/15 anonim válasza:
Szóval fejben még gyerek és nem világosult fel
8/15 anonim válasza:
1. Ha nem mondod el ezt az információt, mégis honnan tudná meg?
2. Szerintem majdnem minden gyerek félt hasonló dolgoktól, szóval nincs ezzel semmi gond.
U.i.: Én felnőtt nőként a mai napig félek a sötétben, szóval...
9/15 anonim válasza:
Magas nekem ez a társkeresés.
Mennyi mindent kell ma már figyelembe venni, a horrorszkóptól a gyermekkori félelmekig...
Szerintem inkább maradok egyedül :)
10/15 anonim válasza:
9. Hiaba fejlodik es modernebb az ember ha a társas kapcsolatok ezzel aranyosan romlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!