Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek kizáró oknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek kizáró oknak számít ha kiskoromban féltem a szörnyetegek meg szellemektől?

Figyelt kérdés

És emiatt folyton bebújtam a takaró alá, hogy ott védve legyek a szörnyetegek elől.

Ez kizáró oknak számít?

2024. márc. 25. 00:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez szerintem cuki :). Nekem nem lenne kizáró ok.
2024. márc. 25. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 Én a feltételezést önmagában nem értem :)

Ha ma félne a szörnyektől és szellemektől azt sem értem, hogy miben lenne másabb.

Kompromisszum képes vagyok, én foglalkozom a szörnyekkel és szellemekkel, ő meg rendezi a pókokat, mert utálom a rohadékokat.

2024. márc. 25. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12: lehet, trollkodik... vagy besz...ta a sok incelhisztit, hogy hú, a csúnya, felszínes nők minden miatt IS visszautasítanak (kiv. ha gazdag vagy).
2024. márc. 25. 12:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Mivel mindenütt arról szól a fáma, hogy a nők csakis a nagybetűs hősies bátor férfiúkkal állnak csak le.

Viszont kiskoromban nem voltam ám annyira bátor, igaz mostmár bátrabb fiú lettem, meg már a cipőfűzőmet is be tudom kötni egyedül.

Mellesleg olyan 4-5 éves koromtól kezdve már egyáltalán nem féltem a szörnyek meg szellemektől, az segített, hogy megszemélyesítettem őket. Elképzeltem, hogy mivan akkor ha valójában ők is félnek, nekik is vannak gondjaik meg hasonlók. Bár nem emlékszem mindenre, de arra igen, hogy a nagy szekrény mögötti szörnyeteget elneveztem "Attilának". Így sokkal megfoghatóbb emberarcúbbak kezdtek lenni ezek az ijesztő titokzatos árnyak, már nem is féltem többet tőlük. Már akkor rájöttem, hogy az ember az az ismeretlentől fél elsősorban.

A pókokat szeretem. Ők mindig is a "barátaim" voltam. Kiskoromban szerettem etetni is sokszor az ilyen ízeltlábúakat, mivel ők is élőlények, érző lények akik csak éhesek és fáznak és a gyerekeiket akarják eltartani. A mai napig ha pók van a szobában nem bántom őket.

Emlékszem régen amikor kicsi voltam volt egy rózsabokrunk is. Mindig leszaggattam a rózsákat és rádobtam a kutyára, mintha konfetti lenne és azt mondtam neki "boldog születésnapot!" meg "éljen!" és egyebek. Anyámék meg nem értették sokszor miért van alig rózsa a bokron (persze a kutyánál a földön látszott, hogy tele van rózsaszirmokkal). Sajnos ő már sok-sok éve eltávozott. De szerettem azt a kutyust.

2024. márc. 25. 17:48
 15/15 anonim ***** válasza:
63%
14: na igen, kiderült, tényleg nőfikázás/incelhiszti (vagy naiv gyerek elméjű férfi elhisz mindenféle baromságot a nőkről).
2024. márc. 25. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!