Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 25-30 éves férfinak milyen egzisztenciális szinten kell lennie ahhoz, hogy elkezdje a párkeresést?
Nem ezen múlik.
Aki emberi kapcsolódást keres, annak nem a kereseted fog kelleni, hanem te mint ember. Egy kapcsolatban a pénz hullámzik, változó, hogy ki keres jobban.
Amikor összejöttünk, a párom a szüleivel lakott, kb egyformán kerestünk.
Aztán én kezdtem el jobban keresni, most meg megint a párom áll jobban. Változik.
Aki sportból csajozik (ezek a pick up artist típusok), azoknak a csajuk is csak a trófeák közé tartozik, a kocsi, a melóhely, a stáusz állás mellé. Aztán ehhez jön, hogy achievement unlocked, megdugtam a szöszit, a barnát...de nem mint embert látják a nőket.
Aki meg ilyene belemegy, az nyilván szintén felszínes, nem igaz szerelembõl van vele, csak egy dugásért vagy anyagi nyereségért.
Aki párt keres, azt a másik mint ember érdekli, akit meg akar ismerni. Ha van valami közös pont, akkor úgyis tudtok beszélgetni, felesleges
taktikázni meg stratégiákat kialakítani.
Viszonylag kevés olyan általános dolog van ami mindenkinél nyerő.
Azon kívül, hogy valaki empatikus, relatíve intelligens, nem sok közös általános érték van, ami mindenkinek érdekes.
A pénz meg olyan, hogy jó ha van, de ha ez az egyetlen közös pont, noná, hogy csak ez érdekli, mert nem a személyiséged meg a külsõd fogja meg.
Evesztes - 1 ev
2tannyelvu technikum - 6eves kepzes
1eves raepulo specko kepzes
Egyetem - 10 felev
Mester kepzes - 2ev
Szamold ki mennyi idos mire
Ha 15 evesen vegez a alt isiben arra jon meg 14 ev tanulas akkor mennyi is lesz a vegen?
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!