Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy 25-30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 25-30 éves férfinak milyen egzisztenciális szinten kell lennie ahhoz, hogy elkezdje a párkeresést?

Figyelt kérdés
márc. 27. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Az, hogy úgy érezze lelkileg, hogy neki pár kell. Én is későn éreztem úgy, hogy mostmár elegem van a magányból, kell valaki, akit szeretni tudok. Lehet neki nincs rá igénye, talán elég neki a futó románc.
márc. 27. 15:09
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
Az exem 26 évesen az anyukájával lakott. Nem volt 5 db turkálói ruhája. Nem dolgozott semmit. Mégis összejottem vele. Igaz csak 1 évig tartott de nem azért szakítottunk mert szegény…
márc. 27. 15:10
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Anyáddal laksz, de 10-15 ezres étterem proli? Költözz el, ha van pénzed.
márc. 27. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Nem ezen múlik.

Aki emberi kapcsolódást keres, annak nem a kereseted fog kelleni, hanem te mint ember. Egy kapcsolatban a pénz hullámzik, változó, hogy ki keres jobban.

Amikor összejöttünk, a párom a szüleivel lakott, kb egyformán kerestünk.

Aztán én kezdtem el jobban keresni, most meg megint a párom áll jobban. Változik.

Aki sportból csajozik (ezek a pick up artist típusok), azoknak a csajuk is csak a trófeák közé tartozik, a kocsi, a melóhely, a stáusz állás mellé. Aztán ehhez jön, hogy achievement unlocked, megdugtam a szöszit, a barnát...de nem mint embert látják a nőket.

Aki meg ilyene belemegy, az nyilván szintén felszínes, nem igaz szerelembõl van vele, csak egy dugásért vagy anyagi nyereségért.

Aki párt keres, azt a másik mint ember érdekli, akit meg akar ismerni. Ha van valami közös pont, akkor úgyis tudtok beszélgetni, felesleges

taktikázni meg stratégiákat kialakítani.

Viszonylag kevés olyan általános dolog van ami mindenkinél nyerő.

Azon kívül, hogy valaki empatikus, relatíve intelligens, nem sok közös általános érték van, ami mindenkinek érdekes.

A pénz meg olyan, hogy jó ha van, de ha ez az egyetlen közös pont, noná, hogy csak ez érdekli, mert nem a személyiséged meg a külsõd fogja meg.

márc. 27. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Evesztes - 1 ev

2tannyelvu technikum - 6eves kepzes

1eves raepulo specko kepzes

Egyetem - 10 felev

Mester kepzes - 2ev

Szamold ki mennyi idos mire

Ha 15 evesen vegez a alt isiben arra jon meg 14 ev tanulas akkor mennyi is lesz a vegen?

🤣

márc. 27. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Lakás-kocsi.
márc. 27. 22:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Itt inkább az a kérdés, hogy milyen nőket hajtasz. Mert ha a legsarkosabb példát is hozzuk, sarki csöveseknek is van nőjük sokszor, meg lepukkant fogatlan alkeszeknek, de valószínűleg nem azokat a nőket hajtod. De azért itt is kérdés, hogy jó neked az átlag / átlag alatti kicsit hippi nő is, vagy neked azért kellene a 20-22 éves TikTok influenszer meg samponmodell kinézet.
márc. 28. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!