Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan tudok megismerni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudok megismerni szeretethiányos, kirekesztett, magányos (gémer?) lányokat?

Figyelt kérdés
Szeretethiányos, kirekesztett magányos gémer férfiként biztos vagyok abban, hogy velük megértenénk egymást és boldogok lennénk együtt, egymásba szerethetünk
2024. márc. 27. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Ne akarj ilyet. Ha manapság szeretethiányos és kirekesztett, magányos egy gamer lány akkor nagyon rosszul játszik és mindenki inkább lepasszolja és megszabadul tőle :D Máskülönben folyamat rajta lóg a sok multizós és simp. Konkrétan ázsiában ennek évek óta fizetős piaca is van, olyan szinten.
2024. máj. 4. 20:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem multizós hanem singleplayerezős. Nem streamer hanem huggerkisser. Ha szeret engem akkor nagyon jól játszik.
2024. máj. 4. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Állom világ haver.. lépj ki az eletbe.
2024. máj. 5. 03:41
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem létezik amit keresel kérdező! Manapság a legtöbb gamer online gamer, ez lett a trend már vagy 10 éve. Aztán majd biztos a lányok nem fognak online gamelni pont, hogy fürödhessenek a millió plusz egy gamer és simp figyelmében. Ne vicceljünk már :D Meg hogy nem streamer. Ez így tényleg álomvilág. Ha meg véletlen bejelentkezne egy ismerkedni neked, az vagy nem lány lenne csak előadná hogy az, vagy pedig olyan kiállhatatlan természetű lenne aki pár nap alatt koptat el/dob el bárkit, és azért keres folyton új áldozatokat.
2024. máj. 5. 09:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Én gamer vagyok, de nem online gamer, hanem szűk körben online coop vagy local coop vagy single player. És én sem vagyok streamer mert nem ismerek olyan módszert ami privát streameket adna barátoknak meg szűk körnek a nagyközönség helyett. Az lenne a legjobb, ha az érdeklődése nagy lenne a játékok felé, hogy megtaníthassam a játékokat neki és együtt játsszunk ketten coop módban. Mivel a nem nagyközönséges randomemberes játékok az én világom, szeretném, ha találnék olyan lányt akit bevezethetnék ugyanebbe a világba és egymásba szeretnénk. Amíg szeret engem, addig nem kiállhatatlan természetű.
2024. máj. 5. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:
15. Tipik befelé fordult kocka gondolkodásod van.. állom világ.
2024. máj. 5. 13:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!