Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nehéz párt találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nehéz párt találni a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Van olyan aki már majdnem 30 és még nem volt nővel, ez mennyire igazságtalan dolog , van olyan aki meg már 20 évesen több lánnyal is volt.

Mi az oka annak hogy ha valaki sikertelen?? Es mit ertenek luzer srác alatt??

2024. márc. 27. 12:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom. Őszintén fogalmam sincs. Van sok elmélet, de önmagában egyik sem igaz. Tehát az, hogy csak a külső számítana sem állja meg a helyét, ahogy az sem, hogy csak a pénz vagy a kálvinista nyak...

Valamennyi igazság mindben van, de annyi tényező van, hogy szinte képtelenség mindegyiket figyelembe véve eldönteni valójában mi okozza a sikertelenséget.

Van egy haverom. Lassan 40 éves, az anyjáéknál él, nem kifejezetten jóképű, de nem is ocsmány, átlag amgas (kb. 180cm). Fos helyen dolgozik, garantált bérminimum környékén, cserébe van szabadideje elég sok és nem túl megterhelő a meló. Tapadnak rá a csajok. Igaz, nem a legjobbak, sokszor még csak nem is az átlagosak, de a durva, hogy normálisnak tűnő, fiatal (akár 20 év körüli) csajok vannak oda érte. Jó szövege van, sokat tud pofázni, de ezen kívül abszolút nem értem, hogy mit esznek rajta. Ennyire el tudja magát adni, esetleg sokat tud kamuzni? Fogalmam sincs, de régóta agyalok azon, hogy mégis mi a bánatos pitsáért tud összeszedni nőket. Mindegyikkel alapvetően lekezelő, bunkó (olyan történetei vannak, hogyha ezt mondjuk én megcsinálom, biztosan a sitten lennék zaklatásért).

2024. márc. 27. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Szexre könnyebb sajnos, mint normális hosszabb távú emberi kapcsolatra. Ez mind a két nemre igaz szerintem.
2024. márc. 27. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

Leírták már előttem lényegében, az önbizalom és a jó kommunikációs készségek a kulcs. Nekem is van olyan haverom, aki abszolút értelmes, van egy szoftverfejlesztői állása, szóval nem keres rosszul és emellett komolyan sportol is, biciklimaratonokra jár, ha valaki jó kondiban van az ismerőseim közül, az ő. És mégsem jön össze neki barátnő, mert egyszerűen nem tud úgy fellépni, beszélgetést kezdeményezni nőkkel olyan helyzetekben, amikor lenne rá esélye és ezért nem is veszik észre. Más haverom meg túlsúlyos volt még szingliként is, most meg már családosként még inkább az, igaz ő mindig komoly kapcsolatot keresett, de látszott rajta, hogy nagyon akarta és kitartóan ment a csajok után. Ő mindig azt mondta aktivitásra megy ki a dolog és a nagyszámok törvényei a döntő jellegűek.

Mindenesetre, ha van valakinek egy jó fellépése és megtudja szólítani a nőket, nagyságrendekkel könnyebb dolga lesz, mint akinek ez nincs meg.

2024. márc. 27. 13:35
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Mert manapság rengeteg nőnek kvázi több pénze, esze, jobb munkája, iskolája van mint egy pasinak! Friss hír uraim! Nem kell a pénzetek a nőknek mert ők is megkeresik azt! Talán állítsátok fel önmagatoknak a lécet picit magasabbra mert már rég lehagyunk titeket! Hoppá ez itt a baj haha
2024. márc. 27. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
14-es minden nő sokat keres jó vicc. Nagy az arc.
2024. márc. 27. 15:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Az igazság az, ha külsőre nem jön be valaki a nőknek, akkor cseszheti, lehet akármilyen személyisége. Akárki akármit mond, vagy ír, fontos a külső mindkét nemnél, itt most nem arra kell gondolni, hogy a férfinak baromi jóképűnek kell lennie, a nőnek meg instamodellnek, hanem legyen valami ami megtetszik benne a másik nemnek, valami "megfog" benne, persze aki előnytelen külsővel született, az sajnos nehezebben találja meg a társát, mint az, aki szerencsésebb a külső adottságait nézve.
2024. márc. 27. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
30%
Nemcsak a férfiaknak, a nőknek is nehéz.
2024. márc. 27. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!