Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar Péter valóban tipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar Péter valóban tipikus jó pasi, ilyen férfiak kellenek manapság a nőknek?

Figyelt kérdés
2024. márc. 27. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
A Fideszes csajoknak is bejön?
2024. márc. 27. 14:22
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Amugy csaja is fiatalabb nála vagy nyolccal, szóval annyira nem hiszem hogy öregnek tartanák.
2024. márc. 27. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

#5 Én nemtom te milyen harmicasokat ismersz, de ha MP harmicasnak néz ki, akkor a 30-as haverjaim 16-nak, lol.

Szerintem pont, hogy simán csak igényes 45 körülinek néz ki. (Nem tudom mennyi pontosan.)

2024. márc. 27. 22:33
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
34 éves női szemmel kifejezetten jó kiállású, kellemes arcú, ápolt férfi, testalkata is jó (nem az a zabálós elfolyós anyakoca fíling, mint a mai magyar politikai elit egy részében). Ami bizonyos nőknél hátrány lehet, hogy nem kifejezetten magas, meg azért a 20-25 éves lányok többségének túl idős (akármennyire terjed ez, hogy jaj, mennyi fiatal bukik az idősebbekre, azért a többség a saját korosztályával ismerkedik).
2024. márc. 28. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
Jól néz ki, de nekem túl nyápic.
2024. márc. 28. 18:21
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Külsőre jól néz ki, a személyisége taszító. Olyan ridegnek érzem, sose jönnék össze vele (amúgy is van párom).
2024. ápr. 27. 01:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!