Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, férfiak közt gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak közt gyakori hogy ránéznek korosztályukra és azt mondják hogy kizárt hogy én ezekből párt találjak?

Figyelt kérdés

2024. márc. 25. 18:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az öregség nem olyan, hogy aki ügyesebb meg okosabb, az sose lesz papa vagy mama. Lehet persze lepukkant vagy sportos (minden korosztályban annak igénytelenek, betegesek), de mindenki megöregszik. Aki ezt el tudja fogadni önmagában, az másnál sem háborodik fel rajta.
2024. márc. 26. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:

#10: Nagyon sok van köztük, akik nekem sem jönnek be, de vannak olyanok is, akiknek jók az adottságaik és sportosak, ők elég vonzóak tudnak lenni ezzel és a korral járó érettséggel, "kisugárzással".

Egy ideje van 2 férfi, aki tetszik. Az egyik '83-as évjárat, a másik '79-es, 2 hét múlva lesz a 45. születésnapja. Bringáznak, az idősebb elég komolyan, ennek megfelelő az alkatuk, persze genetika is van benne, szerintem ők sosem tudnának elhízni. Az is genetika, hogy van hajuk, egészséges, az idősebb is alig őszül, pedig az övé sötétebb árnyalatú, a fiatalabbé világosbarna (hivatalosan azt sötétszőkének is szokás nevezni). Az arcvonásaik is nagyon jók - lapátáll és vadászszem nélkül. És ennyi idősen már nem "srácok"...

Picit régebbről van egy anyumnál csak 3 hónappal idősebb, '69-es évjáratú férfi, ő is hasonló, csak már ősz, de ettől még a mai napig szexi. Nyilván ő már a korosztályában egy ritka kivétel. Szintén sportos + jó genetikájú.

Ami még közös bennük, hogy az alkoholfogyasztásuk 0, egyéb káros szenvedélyeik sincsenek. Ez is rengeteget számít, már egy kis sörözgetéssel is lehet "belesedni" vagy pl. a cigi rontja a bőrminőséget stb...

2024. márc. 26. 10:00
 13/13 anonim ***** válasza:
29 vagyok de a legtöbb korombeli pasi még gyerek, éretlen, otthon videójátékozik, így nem érdekelnek
2024. márc. 26. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!