Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek….volt már részetek ilyenben?
27 éves srác vagyok. Nincs valami gazdag múltam a nökkel. 3 kapcsolaton vagyok túl
Megismertem egy 28 éves nöt társkeresön. Legjobban a gondolkozása fogott mivel hasonló az enyémhez…keres magának egy férfit akivel el kezdhet gondolkodni majd a családalapításon késöbb.
2 hónap irogatás után nagy nehezen kicsalogattam találkozni….azóta hetente 1x 2x találkozunk és jól eltudunk szórakozni, mellette egész napos chatelések.
Ugye az ember egy idö után elkezd kedveskedni, bókolni….neki bejövök, állitolag jofej vagyok meg minden csak hogy picit siettetem a dolgokat ö szerinte…állandóan azt nyomja hogy még nem ismerjük egymást, de ismerkedjünk továbbra.
Mondta hogy ö nem akar igen bókolni nehogy nagyon beleéljem magam a helyzetbe, meg ö jelenleg saját magával sem elégedett…jelenleg új melót keres és arra öszpontosít hogy magát rendezze.
Utolsó kapcsolatai után kialakultak nála egyfajta rétegek amin átkell jutni a férfinak és csak akkor tud megnyílni….mindezek mellett látok néha olyan jeleket mintha lenne esélyem, mert állandóan hangoztassa hogy jó neki velem meg jófej vagyok, csak nem akarja belecsapni magát erövel egy kapcsolatba és hagyja inkább a véletlenre a dolgokat, de benne van továbbra is a találkákba meg az ismerkedésbe
Nem értem én ezt nagyon….mégha 22 éves lenne azt mondom oké fiatal ész de 29 lesz már lassan
Ugyan nem voltam ilyen helyzetben, de őszintén szólva a leírtakból úgy gondolom, hogy ez a nő nem akar tőled semmit. Talonban tart legjobb esetben is, de szerintem inkább csak barátiak az érzései, és melletted még ismerkedik másokkal, hátha jön az a bizonyos plusz, de ha nem jön be mégse, akkor ott vagy te, aki türelmesen vársz.
Szerintem kerek-perec kérdezz rá, hogy mik a tervei. Ha megint terel meg húzza az időt, hogy dehát még nagyon korai a dolog, sietteted, stb, akkor tudod, hogy igazából ő nem akar (veled) kapcsolatot. Több, mint 2 hónap után már azért az ember azt minimum tudja, hogy megpróbálja-e a kapcsolatosdit rendesen, és nem ilyen tessék-lássék módon, hogy kétségek között hagyjon téged, hogy ez most valódi ismerkedés vagy csak időhúzás.
Nem érdekled, ennyi. Hagyd a francba, ennyi ismerkedés, és találkozás után fölösleges erőltetni. Jó vagy neki beszélgetőpartnernek, lelki szemetesnek, meg alapvetően barátnak (nem romantikus értelemben vett barát), de szexuális partnernek nem.
Bír téged, de nem vagy elég vonzó számára és biztosan van több pasi is akikkel párhuzamosan ismerkedik, e felől ne legyen kétséged.
Kérdezz rá egyértelműen, hogy akar-e valamit vagy sem. Ha nem (99% eséllyel nem), akkor lépj tovább, tisztán, kulturáltan. Ennyi.
"picit siettetem a dolgokat ö szerinte…állandóan azt nyomja hogy még nem ismerjük egymást, de ismerkedjünk továbbra."
"nehogy nagyon beleéljem magam a helyzetbe"
"ö jelenleg saját magával sem elégedett…jelenleg új melót keres és arra öszpontosít hogy magát rendezze".
"Utolsó kapcsolatai után kialakultak nála egyfajta rétegek amin átkell jutni a férfinak és csak akkor tud megnyílni"
Ez mind ilyen tipikus női bullshit. A valódi ok, hogy nem vagy elég vonzó, nem vagy eléggé férfi számára, csak nyilván a nők alapvetően konfliktus kerülőek, főleg a férfiakkal szemben, mivel más választásuk nem nagyon van. Nem mondhatják a szemedbe a teljes, őszinte igazásgot, mert egy férfi reakciója nem feltétlenül lesz a legnyugodtabb. Legalábbis ez van sok nőben ösztönösen és hozzáteszem teljesen jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!