Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok a nálatok alacsonyabb pasikról?
Selejtes lúzerek? Vicces hobbitok? Undorító véglények?
Hölgyeim, csak őszintén!
Ahogy látom, neked max a kérdező a cimborád.
Én ugyan nem.
46#
Nő vagyok. Ezt csak azért írtad mert nem válaszoltam az ismerkedős privát üzenetedre.
" Egy nő sosem írna olyat hogy shortcel..."
Az a nickneve, te fogyatékos, ő hívja így saját magát, nyilvánosan ott van a neve. Ezek után bárki referálhat így rá.
Valamint olyan sincs, hogy xy dolgot nő/férfi nem ír le.
Kipróbálnám egy napra, milyen ennyire butának és zártagyúnak lenni.
Kedves kérdező nagyon ijesztő a viselkedésed….szerintem sem a magasságod a probléma, hanem valószínüleg a viselkedésed. Agresszív vagy, ráakarod erőszakolni a másikra, hogy mondjon olyan véleményt amit nem is gondol. Volt egy ilyen ismerősöm. Ő is alacsony volt. Barátnőmnek tetszett nagyon. A gyerek ezzel az agressziójával, meg hogy ő tudja magáról hogy egy selejt és mindenki az összes nő a világon ezt gondolja róla stílus totálisan tönkrevágta az egész vonzalmat.
Illetve minek kérdezed hogy mit gondolnak a nők az alacsony faszikról ha te magad úgy is tudod válaszokkal jössz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!