Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok a nálatok alacsonyabb pasikról?
Selejtes lúzerek? Vicces hobbitok? Undorító véglények?
Hölgyeim, csak őszintén!
Emberileg semmit.
Férfiként nem jönnek be.
1# Szóval szar férfiak, mert nem nőttek elég magasra.
A jópasi legalább 180 centis, igaz?
Engem ilyen nők szivattak egész életemben.
Bármit csinálhattam, lenéztek, leköptek mert alacsony vagyok.
Én nem gondolok róluk semmit, nem érdekelnek.
És mielőtt belém (is) állnal, 182cm magas vagyok, nem fogok a hónom alá csapni egy 170 centis pasit. Nálam a jó pasi 185től indul, boccs.
Most én is rinyálhatnék amiatt, hogy hány magas férfi jár 160cm-es törpillákkal 🤷♀️
Ja, de az se érdekel. Mindenki választhat olyan párt amilyen neki megfelel.
6#
Nem vagy őszinte.
Ha az lennél, kimondanád, hogy az alacsony pasik undorító selejtes lúzerek és bszodjanak meg magukban! Hányinger kerülget, ha a közeledbe jön a magunkfajta ocsmány törpe.
Abba nem gondoltál bele, hogy TŐLED undorodnak, és nem a mélynövésed miatt?
Mert te nagyon azt akarod, hogy a nők agyában annyi területet lefoglalj, hogy aktívan utáljanak téged, de a valóság az, hogy a többséget nem érdekled. Nem létezel a valóságukban.
Nekem nem tetszenek se a kopaszok, se a kövérek. De egyrészt nem gondolok rájuk, utálattal sem, másrészt kívánom, hogy csak jó érje őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!