Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 42 éves férfiként reálisak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves férfiként reálisak lehetnek az igényeim?

Figyelt kérdés
Gyerekem nincs ,a környezetem jóképűnek tart.Saját házam van,viszont egyszerű munkám van,targoncásként dolgozok egy gyárban...Olyan nőt keresnék akiknek még nincs gyere,de szeretne,meg azért nézzen ki valahogy,meg ne legyen aranyásó,iq bajnok...
2024. márc. 23. 08:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Haláliak vagytok gyerekek :D ne legyen aranyásó.. mégis milyen aranyat tudna ásni melletted? Eladja a targoncádat miközben alszol? Vagy elvárja hogy havi egyszer vidd el egy normális randira későbbiekben is?

Nekem sosem fájt hogy költeni kellett egy nőre, hogy mellettem igenis nézzen ki valahogy.. sőt a gyerekünkre is szívesen költök.

Az amit pár férfitársam leművel kész vicc, ne csodálkozz hogy egyedül vagy.

2024. márc. 23. 10:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít hogy hány éves vagy hanem hogy mennyinek nézel ki. Én 35 éves férfi vagyok de néha sajnos, néha meg szerencsére inkább olyan 25 körülinek néznek.

Van aki már 25 évesen 40-nek néz ki. Anélkül hogy tudnák hány éves vagyok a 20-on éves csajos engem kerülnek is mint a bűnt, úgy látom valamiért 35+ nőknél lenne talán esélyem. Én ilyen anomáliákba kerültem.

2024. márc. 23. 10:19
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Esélyed van, de ha ma összejössz álmaid nőjével, és egy év múlva eldöntitek, hogy gyereket akartok, akkor már 43 vagy. Egy évig próbálkozol, mire összejön a gyerek (nem úgy megy, mint a szűzlányoknál, hogy egy pikáns gondolatra megtermékenyül), ekkor 44 vagy.

45 leszel, mire megszületik a gyerek. 73 leszel a szalagavatóján.

Összejöhet, de amint látod, nem biztos, hogy még megéri.

Ugyanitt más 30 évesen pelenkázni meg éjszaka felkelni egy csecsemőhöz, mint 45 éves korban.

Hasonlóképpen a dns-ed öregszik, két 40-es ember gyerekénél nagyobb az esély a komplikációra.

2024. márc. 23. 10:36
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Eddig elszúrtad az életedet. Most hova pedálozol?
2024. márc. 23. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Elment már a hajód. Maradj az idősek otthonában arra a kis időre már. Még hogy fiatal nő meg gyerekvállalás ? 🤣
2024. márc. 23. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:
30%
Öreg vagy már a gyerekhez, 15 évvel ezelőtt kellett volna nőt keresni erre.
2024. márc. 23. 11:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha vannak jelöltjeid akkor reálisak az igényeid. Ha nincs jelölt, akkor engedned kell az elvárásaidból... ezért miért kellett kérdést kiírnod? :D
2024. márc. 23. 12:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés az idõ ha gyereket is szeretnél. 40 éven felül minden egyes évvel nő az esélye annak, hogy nem tudod rendesen felnőttkoráig felnevelni azt a gyereket, gyereknek nem csak addig van szüksége szülőre míg be nem tölti a 18-at. 40 felett minden évvel egyre felelőtlenebb dolog gyermeket vállalni, véleményem szerint a 45 a top férfinél és nőnél is ha felelősen fel akarja nevelni azt a gyereket.
2024. márc. 23. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
73%

Nő vagyok, 56 éves :)

Szeretnék egy max. 30 éves jóképű, magos, hűséges, házias férfit, reálisak az igényeim?

2024. márc. 23. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!