Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinosabb lányoknak érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinosabb lányoknak érdemes menni konditerembe ismerkedni, a konditermekben tényleg izmos, jó pasik vannak?

Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Mert szerinted hol lehet magas koncentrációban izmos pasikat találni, ha nem egy konditeremben..?
2024. márc. 22. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk ismerkedni ott manapság pont annyira nem divat, mint ahogy szórakozóhelyeken és az interneten kívül sehol máshol sem.
2024. márc. 22. 23:01
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

Konditerem és ott csinos lányok és izmos férfiak vannak, csak egy fantázia kép és sztereotípia.

Vannak sportos kitartó egyének, akik 2-3x/hét lejárnak, van aki fogyni szándékozik (+20-30kb feleslegből).

Én is 3 éve járok személyi edzővel, de rajtam is van +20kiló ha nem 25. De erőben többet mozgazok, mint azok a lányok, akik csak nyárra akarnak kinézni valahogy.

Másrészt nem ismerkedős hely első sorban, hanem egy cél vagy életstípus elérésére szolgál. Persze beszélgetni és másokat megismerni itt is lehet, de azért az edzés lendületének keresztbe tenni nem szép. 1-2 perc gondolat csere még oké 2 gyakorlat között. De miközben koncentrálnél és zavarnál, nem tenne jót egyikünknek se.

31L

2024. márc. 22. 23:36
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Ez amúgy is baromság. Attól hogy valaki izmos, az még messze sem kvalifikálja önmagában arra hogy az illető jó nő vagy jó pasi legyen.
2024. márc. 23. 01:27
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Ezeknek a pasiknak általában kövér barátnőik vannak és hűségesek
2024. márc. 23. 05:56
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

Eleg, ha lejarsz a kondiba és csinos vagy, oda fognak menni, tapasztalat :D

Bár nekem többet nem kene kondis pasi, az első párom személyi edző lett azóta, hogy együtt voltunk. Akkor is már nagyon durván tolta a kondit meg a kaját, ami így egy külön életmód volt. Mivel én ezt nem akartam követni, nem fertem bele az idejébe, nagyon kevés ideje jutott rám.

2024. márc. 23. 06:51
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Kicsit kevesebb felszínességet please
2024. márc. 23. 08:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Bulikban is vannak izmos pasik, direkt csajozni járnak oda...nincs az az isten hogy egy konditeremben csakúgy odamenjek egy nőhöz, ezt már kiöltétek a férfiakból. Van pár hely ahol még esetleg merészelhet egy férfi kezdeményezni de nem sok.
2024. márc. 23. 10:02
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 pontosan, én 10 éve kondizok, formás vagyok csinos vékony, de évek óta nem jött oda pasi hozzám kondiban. Bulikban meg tapadnak a jobbnál jobbak :D
2024. márc. 23. 10:06
 10/12 anonim ***** válasza:

A csoportos aerobik/funkcionális/egyéb edzéseken vannak csinos férfiak.

Akik a súlyok alatt gyúrnak és feszengenek azok az én szememnek mind aránytalanok. Minden tükröződő felületben magukat lesik meg egymást; a lábuk pálcika, a bicepszük/mellizmuk duzzad, mint a pulykaé.

2024. márc. 23. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!