Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, mennyit javult a helyzetetek azzal, hogy az utóbbi két évben ukrán háborús menekültek érkeztek az országba?
Te hol látsz ilyen nőket?
Mert én sehol, szerintem innen mennek tovább valahova nyugatra. Orosz barát kormányunk van, szar fizetések, ok nem hullanak rakéták az égből az nagy előny, meg van áram és víz folyamatosan.
Ha vannak is azok dolgoznak valami rabszolgatartó gyárban állandóan, és elszeparáltan élnek egymás között és még magyarul sem tudnak angolul talán makognak valamit.
Igen gyárakban lehetnek azt írtam, de ott maximum helyben meló közben lehet velük ismerkedni ha nem ilyen dolgozol akkor nem tudsz a közelükbe kerülni.
Boltokban(?) ez nekem új.
Itt valamelyik kérdésnél jöttek róluk horror sztorik hogy mennyi pasit átvertek, kell a fenének ez.
Járnak el amúgy valahova munkán kívül ahol lazább a hangulat?
pl szórakozóhelyek, kocsmák, fesztivál
Semennyit. Ha fiatal férfi vagy, az ukrán maffiakormány befog téged, hogy a testvéreidet lődd. Nőként ugyanez nincs. Emiatt a fiatal nők nagy része boldogan bulizik tovább Kijevben, ide meg ugyanolyan arányban jönnek, mint a férfiak.
Az első hetekben voltak ukrán matcheim, aztán elapadtak még 2022 -ben.
Hát nálunk már a áhború előtt is rengeteg ukrán volt.
Többnyire férfiak vagy idősebb, inkább úgy írom nem az én korosztályomba tartozó nők, tehát 40+ -os mind.
Ráadásul 99%-uk nyilván családdal érkezett, férjjel, pasival, gyerekkel akár.
Volt köztük azért fiatal és vélhetően egyedülálló, de nem érdekeltem egyiket sem nem is fogom soha. Meg őszintén? Engem se nagyon izgatnak. Furcsán nézne ki ha ott sompolyognék körülöttük munkahelyen, miközben ők állnak a soron és csinálják a dolgukat...
Ez hitetetlen, hogy még a menekült ukrán nőket is képesek lennének zaklatni, vagy - ne adja isten - megerőszakolni!
Van nekik elég bajuk, nem kérnek ők sem a zaklatókból!
Incelek, emeljétek már fel a seggetek és kezdjetek már magatokkal valamit, mondjuk menjetek el egy szakemberhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!