Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem, hogy a randiappok inkább a nőknek kedveznek?
Kb esélytelennek találom az ismerkedést az online randiappokon keresztül folyamatos ghosting és etc... Megértem, hogy egy nőnek napi 200 an írnak, de a férfi oldal sajnos nem a legjobb ebből a szempontból. Pedig nem vagyok sem elhízott sem "csúnya". Szórakozóhelyen is próbálkoztam, de legfőképp egy éjszakás dolgok jöttek össze inkább ami nem rossz, de hosszú távú dolgot szeretnék.
Tippek/tanácsok hol lenne érdemes próbálkozni?
28/F
"Ne mondd már, hogy férfiak közül 100-ból csak 2 néz ki úgy, hogy járnál is vele. Brutál válogatós lehetsz."
Nem, a pasik brutál igénytelenek.
Ne a nőket okold ezért hanem a férfiakat akik csak a farkukkal képesek gondolkozni meg kapcsolatfüggők. Én totál sikertelen vagyok a csajozásban de azt látom hogy a férfiak "kapatták" el a nőket ennyire. Nem megyek fel és soha nem is mentem semmilyen randis oldalra, igen a tény jelenleg az hogy látszatra a nőknek kedveznek de az okát is vedd figyelembe.
35f
Nem hinném, hogy a nőknek kedveznek.
Kezdjük ott hogy a pasik válogatás nèlkül mindenkit jpbbra húznak. Így könnyű egy óra alatt 100 likeot összegyűjteni.
Írni olyanok írnak, akik teljesen az ellentétjeim. Írhat 50 ember, ha abból csak 2 hasonlít hozzám.
A végén erről a 2ről is kiderül, hogy már van 3 gyereke csak elfelejtette kiírni/jelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!