Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg hátrány ha látszik, hogy a férfi szerelmes belé és odavan érte?
Figyelt kérdés
Állítólag látszik ha egy férfi a nőkért oda van és mindent megtenne értük akkor az hátrány mert egy gyengeségnek érzik ezt a nők... valóban általában azok a nők akartak tőlem többet akik nem jöttek be és friendzónába tettem őket2024. márc. 8. 08:37
1/9 anonim válasza:
ha nyomul, vagy szerelmeskedik és a nő nem akar semmit tőle, akkor idegesíteni fogja...
2/9 anonim válasza:
Hát amelyik pasi a nőkért oda van az nekem nem kéne. Csak aki csak értem van oda.
3/9 anonim válasza:
Nekem imponált, de az a tény is, hogy emellett nem nyomult. Tiszteletben tartotta a határaimat.
Illetve van olyan, hogy az adott pali egyáltalán nem az esetem (főleg belső tulajdonságai alapján) olyankor viszont inkább zavar. Szegény ne pazarolja felesegessen az idejét
4/9 anonim válasza:
Igen. A nőket bizonytalanságban kell tartani, akkor jobban érdekled őket.
5/9 anonim válasza:
A megszállottság mindenkit undorít szerintem.
6/9 anonim válasza:
Akkor hátrány ha a nő nem akar férfitól semmit. Ha akar, akkor szerintem jól esik neki.
7/9 anonim válasza:
Akkor nem, ha már kapcsolatban vagyunk és megismertük egymást. Ha még csak ismerkedünk vagy urambocsá csak ő nézett ki magának, akkor nekem ijesztő, mert mivel nem ismer, olyan érzése van a dolognak, hogy 1) nagyon egybites, aki csak a külsőre megy, 2) annyira éretlen egy kapcsolathoz, hogy nem tudja, mi a szerelem és a vonzalom között a különbség, 3) nagy eséllyel nem is engem szeret, csak nagyon akar már szerelmes lenni, és nem a SZEMÉLYEMnek, a személyiségemnek szól. Nekem fontos az, hogy olyan emberről mondjam, hogy szerelmes vagyok belé és viszont, akivel ismerjük egymást, és tényleg úgy, ahogy ő van kívül-belül.
8/9 anonim válasza:
Zavaró. Főleg ha ismerkedési fázisban vagyunk, nem/csak egyszer találkoztunk és teljesen odáig van én meg semmit se érzek.
Kialakulhatna valami részemről is, de a túlzott nyomulással, érzelmeskedéssel kiöli belőlem a vonzalom szikráját is.
9/9 anonim válasza:
Hát nők, szerintem meg rohadt kiábrándító ez a negativizmus és lelketlenség, amit nyomattok.
A rosszindulatú nőstény kapásból kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!