Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melós , idős , pocakos férfinek el kell felejtenie a csinosabb fiatal nőket?
21
Nem a shreki vagyok. 😉
Dehogy!
Scarlett Jo magatol betoppan majd a falusi házba
Csak olyan nő fog téged elfogadni, akit te is elfogadsz.
Nekem is van álom pasi , de én átlag vagyok.
Csak ezeket tudomásul kell venni.
Nekem nem lesz soha a társam Brian Molko.
Neked sem lesz egy bombanő.
20 éves koromban nehéz volt hogy olyanba vagyok szerelmes aki elérhetetlen, de azóta férjhez mentem , gyereket szültem és megmaradt egy vágyálomnak.
#25: "a külsőségbeli különbségek kiegyenlítik az intellektuális különbséget"
Muhaha, kösz a választ a kérdésemre. Szóval te az intellektusoddal akarnál villogni (külső tulajdonságaidat kompenzálandó). Van egy rossz hírem: amit te ezen a téren nyújtani tudsz, arra egy számítógép is képes. És ami még jobb: azzal nem kell lefeküdni sem "cserébe" (ahogyan azt te elképzelnéd).
Őszintén: régen röhögtem ilyen jót.
#26: "Nekem nem lesz soha a társam Brian Molko."
Szerintem ezzel te jársz jobban, hidd el. Okosnak okos, kreatív, sokoldalú, ugyanakkor igencsak arrogáns, önelégült egy fazon, akkora egóval, mint egy ház.
"Melós, idős, pocakos"
Amúgy viccen kívül a melóst leszámítva ezek egy csomó nőnél vonzó tulajdonságok. Egyáltalán nem esélytelen a kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!