Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melós , idős , pocakos férfine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melós , idős , pocakos férfinek el kell felejtenie a csinosabb fiatal nőket?

Figyelt kérdés
Hiába szeretne ilyet úgy várhat az idősek otthonáig addig se toppan be az életébe a várt nő? Aki elfogadja úgy amilyen?
2024. márc. 20. 12:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
45%
Nem unod még? Sörikék csúsznak még?
2024. márc. 20. 13:32
 22/32 A kérdező kommentje:

21

Nem a shreki vagyok. 😉

2024. márc. 20. 13:34
 23/32 anonim ***** válasza:

Dehogy!

Scarlett Jo magatol betoppan majd a falusi házba

2024. márc. 20. 13:45
 24/32 anonim ***** válasza:
Öreg, dagadt, csóró proli szeretne insta modellt. Hívjátok a Fókuszt.
2024. márc. 20. 14:27
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
#24 Ha így is van, a külsőségbeli különbségek kiegyenlítik az intellektuális különbséget, sőt, lehet még így is a kérdező lenne előnyben elnézve az átlag instaprostit. Vagyis 'modellt'.
2024. márc. 20. 14:42
 26/32 anonim ***** válasza:

Csak olyan nő fog téged elfogadni, akit te is elfogadsz.

Nekem is van álom pasi , de én átlag vagyok.

Csak ezeket tudomásul kell venni.

Nekem nem lesz soha a társam Brian Molko.

Neked sem lesz egy bombanő.

20 éves koromban nehéz volt hogy olyanba vagyok szerelmes aki elérhetetlen, de azóta férjhez mentem , gyereket szültem és megmaradt egy vágyálomnak.

2024. márc. 20. 15:50
 27/32 anonim ***** válasza:

#25: "a külsőségbeli különbségek kiegyenlítik az intellektuális különbséget"

Muhaha, kösz a választ a kérdésemre. Szóval te az intellektusoddal akarnál villogni (külső tulajdonságaidat kompenzálandó). Van egy rossz hírem: amit te ezen a téren nyújtani tudsz, arra egy számítógép is képes. És ami még jobb: azzal nem kell lefeküdni sem "cserébe" (ahogyan azt te elképzelnéd).

Őszintén: régen röhögtem ilyen jót.

2024. márc. 20. 17:19
 28/32 anonim ***** válasza:

#26: "Nekem nem lesz soha a társam Brian Molko."

Szerintem ezzel te jársz jobban, hidd el. Okosnak okos, kreatív, sokoldalú, ugyanakkor igencsak arrogáns, önelégült egy fazon, akkora egóval, mint egy ház.

2024. márc. 20. 17:22
 29/32 anonim ***** válasza:
Ez ilyen 2107. kérdés: "Melós...". Nem lenne jobb inkább elindulni a nőkeresés tettének az útján?
2024. márc. 20. 17:26
 30/32 anonim ***** válasza:
44%

"Melós, idős, pocakos"

Amúgy viccen kívül a melóst leszámítva ezek egy csomó nőnél vonzó tulajdonságok. Egyáltalán nem esélytelen a kérdező.

2024. márc. 20. 17:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!