Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csinálják ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal, és egész gyorsan kialakult közöttünk egy szikra. Végre örültem, boldog voltam, fel is vetettük, hogy találkozunk egymással. (Hozzáteszem, mind a ketten tudtuk, hogy miért találkozunk), majd hirtelen a semmiből benyögte nekem, hogy "ne haragudj, de megismertem mást, és már találkoztunk is és eléggé bejön". Na itt hoppon maradtam, mert semmilyen jele nem volt ennek. Azóta nem keres, egyáltalán. Nem tudok vele mit tenni, mert joga van azt mondani hogy nem, de valahogy ezt igazságtalannak érzem, mert így kb addig kellettem, hogy ne érezze magát egyedül. Mi a jó ebben? Főként Nők, lányok válaszára lennék kíváncsi, női szemszögből érdekelne ez a viselkedés.

2024. márc. 17. 16:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
Hihetetlen, hogy a pasik minden mögé tesztet meg drámát látnak. Sok volt a kiskegyed, srácok.
2024. márc. 17. 19:02
 22/26 anonim ***** válasza:
79%

" mert így kb addig kellettem, hogy ne érezze magát egyedül."

Nem. AZ ismerkedés arról szól, hogy beszélgettek, és ez alapján eldönti a másik, hogy akar-e veled kapcsolatot.

Vagy ha valaki veled szóbaáll, akkor már rögtön tégd is kell választania?

Arról nem ő tehet, hogy te láttatlanban már a jövőt tervezted vele. Találkozás nélkül.

2024. márc. 17. 19:04
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szikra mi? Aztan eloadtad magad eloben, es ki is offolt. Hogy igaz volt, vagy sem azt rajta kivul senki nem tudhatja. De te valamit nagyon beneztel, azt biztosan tudjuk.
2024. márc. 17. 19:42
 24/26 anonim ***** válasza:
8%

Ellenkező esetben ha pl én ismerkedek egyszerre több nővel akkor szemét vagyok de a nő csak párt "keres".

Kettős mérce akárhogy nézzük....

2024. márc. 17. 20:39
 25/26 anonim ***** válasza:
75%

#25 ne picsogj már itt, mint egy óvodás, teljesen normális, hogy a társkereső emberek egyszerre több személlyel is beszélgetnek, randiznak. Miért ne tennék? Amíg nincs kimondva, hogy komolyra fordult valakivel, addig ez így működik és ez természetes.

Kérdező, te se picsogj, mert nem túl felnőttes. A csaj korrekt volt, neked egyszerűen sérült az egód, mert el lettél utasítva. Ez rosszul esik, de túl leszel rajta.

2024. márc. 17. 21:03
 26/26 anonim ***** válasza:
34%

Gondolom, huszoneves a csaj....

39F incel

2024. márc. 17. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!