Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csinálják ezt?
" mert így kb addig kellettem, hogy ne érezze magát egyedül."
Nem. AZ ismerkedés arról szól, hogy beszélgettek, és ez alapján eldönti a másik, hogy akar-e veled kapcsolatot.
Vagy ha valaki veled szóbaáll, akkor már rögtön tégd is kell választania?
Arról nem ő tehet, hogy te láttatlanban már a jövőt tervezted vele. Találkozás nélkül.
Ellenkező esetben ha pl én ismerkedek egyszerre több nővel akkor szemét vagyok de a nő csak párt "keres".
Kettős mérce akárhogy nézzük....
#25 ne picsogj már itt, mint egy óvodás, teljesen normális, hogy a társkereső emberek egyszerre több személlyel is beszélgetnek, randiznak. Miért ne tennék? Amíg nincs kimondva, hogy komolyra fordult valakivel, addig ez így működik és ez természetes.
Kérdező, te se picsogj, mert nem túl felnőttes. A csaj korrekt volt, neked egyszerűen sérült az egód, mert el lettél utasítva. Ez rosszul esik, de túl leszel rajta.
Gondolom, huszoneves a csaj....
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!