Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért csinálják ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal, és egész gyorsan kialakult közöttünk egy szikra. Végre örültem, boldog voltam, fel is vetettük, hogy találkozunk egymással. (Hozzáteszem, mind a ketten tudtuk, hogy miért találkozunk), majd hirtelen a semmiből benyögte nekem, hogy "ne haragudj, de megismertem mást, és már találkoztunk is és eléggé bejön". Na itt hoppon maradtam, mert semmilyen jele nem volt ennek. Azóta nem keres, egyáltalán. Nem tudok vele mit tenni, mert joga van azt mondani hogy nem, de valahogy ezt igazságtalannak érzem, mert így kb addig kellettem, hogy ne érezze magát egyedül. Mi a jó ebben? Főként Nők, lányok válaszára lennék kíváncsi, női szemszögből érdekelne ez a viselkedés.

2024. márc. 17. 16:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

Igen, ilyen gyakran van. Mással gyorsabban halad az ismerkedéssel. Én meg már azért szégyelltem magam, mert egy nap két nővel randiztam...

De mondok érdekesebbet. Match a tinderen, megvolt az első randi. Már akkor megbeszéltük, hogy lesz következő, és mondta is, hogy hova menne, mondom oké. Beszélgetünk tovább, az időpont és helyszín is megvolt 2. randi előtti napon. Majd egyszer csak eltűnt este tinderről. SZétkapcsolt vagy hiba? Mivel bíztam benne, hogy csak hiba, így is elmentem a randira, persze nem volt ott, csak hát ez volt az utolsó esélyem, hogy találkozzunk, mivel más elérhetősége nincs, csak név alapján nem tudom és nem is akarom máshol megtalálni.

De a fordulat az volt, hogy a randi napján délelőtt jön tőle egy üzenet. Nézem, mi történt, csak nem visszatette a profilját? Mert akkor se szétkapcsolás, se hiba, csak hibernálta a fiókját. Bemegyek tinderre, mégsincs ott. Vagy valami korábbi üzenet miatt jött az értesítő, vagy tényleg valami hiba. De a lényeg, hogy jól sikerült első randi után nem lett folytatás. Régebben még szétvetett volna a düh és méreg, hogy hogyan merészel valaki így eltűnni, ma már kb. eszembe se jut, hogy egyáltalán randiztunk, pedig nem túl régi sztori.

2024. márc. 17. 17:24
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

"Hozzáteszem, mind a ketten tudtuk, hogy miért találkozunk"

??? Hogy mi van ??? Utána meg leírod, hogy mégse lett semmi? Miből gondoltad, hogy itt lesz szex? Nem is értem. Meg amúgy lehet hogy full kamu, hogy megismert valakit, csak érzete, hogy te csak püfölni szeretnél már a legelső randin, azt gyors kioffolt. Korrekt volt, ha engem kérdezel, a legtöbb lány csak ghostol vagy egy szó nélkül el sem jön a randira. Rendes csaj lehet.

2024. márc. 17. 17:33
 13/26 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem a kérdező randira célzott, nem egy baráti kávézásra. Se nem püfölésre.

Naivitás azt gondolni, hogy csak te vagy. Akkor is, ha jól alakulnak a dolgok.

A nők válogathatnak és meg is teszik.

2024. márc. 17. 17:41
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
Férfiak is csinálják ugyanúgy. Nem jöttél be neki annyira mint a másik.
2024. márc. 17. 17:43
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem jöttél be neki de nem.akart ezzel megsérteni. Kegyes hazugság.
2024. márc. 17. 17:51
 16/26 anonim ***** válasza:
61%
Ez egy ilyen "szakma".
2024. márc. 17. 17:57
 17/26 anonim ***** válasza:
78%

Azt mondják a női hisztinél nincs rosszabb. Nézzétek meg. Itt van egy pasi aki azt hitte végre dgni fog: "Hozzáteszem, mind a ketten tudtuk, hogy miért találkozunk." És most hogy hoppon maradt jött ide vergődni. Ez rosszabb mint egy női hiszti.

Ez a nő egyébként szerintem elég korrekt volt. Kíváncsi vagyok hogy ha egy pasi lett volna az aki talált egy nagyobb mellű nőt aki azonnal beengedi a pasit, a pasi hogy rázta volna le a másik csajt aki egy rendes kapcsolatban reménykedik?

2024. márc. 17. 18:39
 18/26 anonim ***** válasza:
74%
Máskor a ghostinggal van bajuk. Ha meg le van kommunikálva, azzal is. Ez tényleg hiszti.
2024. márc. 17. 18:42
 19/26 anonim ***** válasza:
64%

Mindenki több emberrel is ismerkedik, ha van megfelelő jelölt, amíg nem találkoznak és nem alakulnak a dolgok. Más lett a befutó. Te is ugyanígy tennél, ha képbe kerülne egy számodra vonzóbb nő.

Na ezért sem ismerkednék online. Egyesek még találkozás nélküli elvárásokat formálnak a másikra. Képzelem, mi lenne, ha az első randik valamelyike után lépne vissza.

Nem tartozik neked semmivel.

2024. márc. 17. 19:00
 20/26 anonim ***** válasza:
59%
Talon. Tesztelgetett.
2024. márc. 17. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!