Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az, hogy én vonzónak látom magam, viszont a lányok rondának tartanak?

Figyelt kérdés
2024. márc. 16. 17:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2 Én ilyen vagyok nőben. Végre egy sorstárs.
2024. márc. 16. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Honnan veszed, hogy a nők rondának tartanak? Mondta valaki? Csak mert attól még, hogy egy-két nőnek pont nem jöttél be, még a többinek bejöhetsz. Mi nők se vagyunk ám egyformák vili?
2024. márc. 16. 21:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Magával szemben mindenki elnézőbb.
2024. márc. 16. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
18%
Mert a nők nem őszinték, konkurenciát látnak és rivalizálnak egymással.
2024. márc. 17. 00:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja, pasi vagy?
2024. márc. 17. 00:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy te milyennek tartod magad, ha a nők csúnyának látnak, sikertelen leszel, ha meg nem akkor sikeres. Ennyire egyszerű. A női "szemnek" kell megfelelni férfiként, tehát úgy kell kinézni, hogy egy nő számára legyél vonzó. Ezért marha rossz ötlet szarrá gyúrni magadat. Egy férfinak persze ez imponál, az izmos macsót gondolja a legtöbb férfi vonzónak, de valójában nem így van.
2024. márc. 18. 06:09
 17/20 A kérdező kommentje:
Nekem az arcomra mondják hogy ronda, férfiatlan, a testalkattal nem lenne gond.
2024. márc. 18. 06:11
 18/20 Barito ***** válasza:
100%

"Mitől lehet az, hogy én vonzónak látom magam, viszont a lányok rondának tartanak?"

Ezt mondják tévedésnek. Nem te döntöd el, h vonzó vagy-e. Azt a nők döntik el, hogy az vagy-e SZÁMUKRA.

2024. márc. 18. 08:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem könnyű belőni, meghatározni a valónk szintjét. Egyesek avval rontják el, hogy túl alacsonyra vagy éppen nagyon magasra teszik a lécet a párkeresésben. Rá kell érezni, hová tartozunk, milyen szintű külsővel, belsővel, IQ-val, egzisztenciával rendelkezők számra felelünk meg. Amennyiben jól keresünk, a másik fél is ránk fog hangolódni.

Ahogy mondani szokták, angol tudósok megállapították... ;) Az emberek többsége alapvetően az arcba szeretnek bele, majd a kisugárzásba és abba, ki mennyire jó ember. De ez sem jelenti, hogy bárki olyan ronda lehetne, hogy ne lehessen beleszeretni.

Jön, ill. van egy új film is, ami eltúlozva ezekről a kérdésekről szól, a Different Man. (sajnos még nem láttam, csupán olvastam róla)

[link]

Bocsi, elkalandoztam! Amennyiben jó helyen keresel, biztos megtalálod a megfelelő partnert. (Nagy valószínűséggel többet is, hiszen ritka a nagyon hosszú és tartós párkapcsolat.) Általában azok nem találnak senkit, akik túl agyalják a dolgot, ám nem lépnek az ügy érdekében. Aki a realitások szintjén keres, az talál is!

Érdekes, hogy a legrondábbak, a legegyszerűbb lelkületűek, alacsony értelmi szinten lévők és a nagyon szépek, a sikeresek nagyrészt találnak partnert, a minden tekintetben átlagosak viszont nagy arányban magányosok.

2024. márc. 23. 13:34
 20/20 Barito ***** válasza:

Kedves előző: " Egyesek avval rontják el, hogy túl alacsonyra vagy éppen nagyon magasra teszik a lécet a párkeresésben. Rá kell érezni, hová tartozunk, milyen szintű külsővel, belsővel, IQ-val, egzisztenciával rendelkezők számra felelünk meg. Amennyiben jól keresünk, a másik fél is ránk fog hangolódni."

A léc lényegtelen, ha SENKINEK nem kellesz. A belső, az IQ, az egzisztencia nem számít. A párkapcsolat alapja a megfelelő külső által létrehozott VONZALOM.

"De ez sem jelenti, hogy bárki olyan ronda lehetne, hogy ne lehessen beleszeretni."

De, sajnos sok ilyen ember van.

"Általában azok nem találnak senkit, akik túl agyalják a dolgot"

Akik a kutyának nem kellenek, azok nem találnak senkit.

2024. márc. 23. 16:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!