Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+os nő vagyok,még soha nem voltam társkeresőn,de most jó lenne találni egy lazább kapcsolatot és nem tudom hol keresgéljek. Tudtok ajánlani ilyen oldalakat? Esetleg plusz pont ha ingyenes oldal.
8
7 vok
Dugjon meg téged a lófux.
Maradok a hokinál.
Szerintem a hagyományos fizetős társkeresők teljesen jók erre. Magamból indulok ki. Amikor még társat kerestem, először komoly kapcsolat volt a célom. Aztán már beértem volna egy lazább kapcsolattal is. Nem akartam odaköltözni egy nőhöz sem, és azt sem szerettem volna, hogy hozzám költözzön az új kapcsolat. Közös programok, férfi feladatokban segíteni a ház körül, valami ilyesmire gondoltam, aztán alakul, ahogy alakul. A lényeg, hogy nem akartam megváltoztatni a másikat és ő se akarjon engem, mert ebben a korban már nincs sok értelme.
Szóval a helyedben komoly kapcsolatra mennék, onnan könnyebb találni normális férfit, aki nem csak a potya dugásra megy.
13.
Idiótának nevezni azt akit nem érdekel egy olyan nő akinek egyetlen férfi sem felel meg? Ő biztosan Vénusz. Esetleg a willendorfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!