Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudok bér- vagy látszatház...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok bér- vagy látszatházastársat találni? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Aszexuáls vagyok, nem szeretnék megházasodni, párkapcsolatot de az üzleti élethez és a bunkó kérdések elkerülése végett szükséges.

Esetleg egy másik aszexuális sorstárs, vagy aki szintén benne van ebben, de diszkréten szexpartnert tart (legkevésbé sem zavarna)? Hol tudok ilyeneket találni?

2024. márc. 15. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább egy másik aszexuálissal vagy egy olyan nővel aki sose akar gyereket.
2024. márc. 15. 15:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt gondoltam, de hol tudok ilyet találni?
2024. márc. 15. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
A migrácstáborban 😂 avagy elmész valamelyik szektába, ahol az áhítatnak élnek.
2024. márc. 15. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Interneten keressél szintén érdek házasságot kereső nőkkel.Bőven van ilyen mindkét nemben, mindig is voltak.Biztos találsz.Szerintem érdekből sokkal könnyebb és tartósabb is házasodni.
2024. márc. 15. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
nőket*
2024. márc. 15. 19:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esetleg Tinderen?
2024. máj. 15. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 Akár itt, a gyakorin, tinderen, bárhol.Személyesen is próbálkozhatsz ismerősöknél.

Neten azért könnyebb, mert oda kiírhatod mit keresel, mit nyújtasz, akit érdekel, azzal meg ismerkedés közben megbeszéled a részleteket.

2024. máj. 15. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!