Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők az életkor előrehaladtáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők az életkor előrehaladtával racionálisabbá válnak társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a fiatal lányoknál tényleg az van, hogy így megérzés, kémia számít, hogy adnak esélyt valakinek vagy sem. Hiába lehet az illető mondjuk intelligens, megbízható, normális egzisztenciával rendelkező meg akár humoros is, mert ezek mind sugallnak egyfajta kiegyensúlyozottságot, ha úgy nincs meg elsőre az a bizonyos "szikra", akkor nem jönnek össze vele. Viszont később már ha családot akarnak alapítani, akkor csak felértékelődnek ezek a szempontok is. Bár nem tudom lehet tévedek, a mai korszellem szerint úgy tűnik csak a tökéletes lehet elég és jobb a szingliség, mint családban élni.

2024. márc. 15. 08:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
16%
A kémia nem a szexuális vonzalom. A kémia az, hogy jól kijössz valakivel, hasonlóan gondolkodotok. A szexuális vonzalom és a kémia működik külön. Érezhetsz te vágyat olyan személy iránt is, aki nem illik hozzád.
2024. márc. 15. 10:31
 22/33 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a kémiába a szexuális vonzalom is beletartozik, ez szubjektív, mint a szerelem fogalma vagy a szépség.
2024. márc. 15. 10:35
 23/33 anonim ***** válasza:
52%
Az EMBER az élet MINDEN terén racionálisabb lesz idővel, úgyhogy bizonyos értelemben nyilván igaz, amit írsz.
2024. márc. 15. 10:39
 24/33 anonim ***** válasza:
41%

#22:

Nem tartozik bele. Szexuális vonzalom lehet egy pillantásból, érintésből is. Nem kell hozzá beszélgetni, flörtölni.

A kémia lehet nyugodtan kollégák, ismerősök között is, egyszerre több személy között.

Nem muszáj, hogy kifejezetten szexuális értelemben legyen valakik között kémia.

A szexuális vonzalom, feszültség, vágy persze kialakulhat kémia által, de nem törvényszerű.

Ha mindkettő megvan, mármint a vonzalom és a kémia az jelenti a fellángolást amiből kialakulhat szerelem.

2024. márc. 15. 10:43
 25/33 anonim ***** válasza:
83%
Sokkal tudatosabb lettem, de a "kémia" még fontosabb lett, mint korábban. Sajnos megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor kialszik az egyébként sem túl nagy tűz a kapcsolatban és már csak gazdasági érdekközösséget alkotunk. Na ilyet nem szerettem volna soha többet. Inkább olyan társat kerestem, akinél a racionális szempontok MELETT szexuálisan is nagyon passzolunk és most már sok év után is intenzív a vonzalom köztünk.
2024. márc. 15. 10:52
 26/33 anonim ***** válasza:
90%
Te összejönnél egy nagyon kedves, csúnya lánnyal?
2024. márc. 15. 11:15
 27/33 anonim ***** válasza:
39%

24

Na nekem meg pont, hogy nem fellangolasbol alakult ki a szerelem :D úgyhogy erről ennyit. Nem kell mindenkire ráhúzni a véleményedet, tudom, megdöbbentő, de ahány ember, annyi vélemény a témáról. Számomra a kémia magában foglalja a szexuális vonzalmat is. Sosem éreztem szexuális vonzalmat olyan iránt, aki egyszerűen csak jól nézett ki. Teljesen közömbös volt. Ha szimpinek talaltam, tehát volt kémia, akkor bekapcsolt a szexuális vonzalom is. NÁLAM így működik, idegeskedhetsz rajta nyugodtan.

2024. márc. 15. 12:48
 28/33 A kérdező kommentje:
Csúnyával nem, de olyannal, aki nem kifejezetten szép, nem a zsánerem, viszont kedves, igen.
2024. márc. 15. 21:47
 29/33 anonim ***** válasza:
Ki nem xarja le az elvárásaikat. :D
2024. márc. 15. 22:21
 30/33 Senior Séf ***** válasza:
18%
Az már a vége, ha szívügyekben észérvek döntenek.
2024. márc. 16. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!