Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy sosem leszek már szerelmes, hogy ismerkedjek komolyabb szándékkal?
Szerintem menj el pszichiáterhez. Ezt ki kellene beszélned magadból. Nekem legalábbis segített.
Ez nem megoldás amit csinálsz, még a végén összeszedsz valamit. Magadat építed le.
Először le kellene zárnod magadbab ezt a kapcsolatot és utána ismerkedni
"hozzá foghatót biztosan nem fogok már találni"
Így van. De jobbat mint ő találhatsz, például egy olyat férfit, aki családot szerezne és nem csak bulizni.
"iszonyatosan rosszul érintett, teljesen becsapva éreztem magam"
Még mindig úgy gondolod, hogy felülmúlhatatlan az exed?
Amíg szexkapcsolatot keresel, nem is lesz komoly párkapcsolatot. Az ilyen csapongással viszont vigyáz, az idő előrehaladtával sokkal kisebb a választék!
Egy ilyen bunkó miatt nem éri meg évekig szenvedni. Gondolom melletted elvolt a megszokásban,ezt bevallani nem volt mersze-tqlan magának sem- az új nőbe meg halál szerelmes vagy épp az jól elkapta a tökeit :D
Vagy szokasos becsúszott gyerek kategória.
Lényeg,hogy én ilyen ember miatt nem depiznék évekig.
Ez a problémád nagyon gyakori forgatókönyv kapcsolatokban.Ahogy írod, azért nem tudod ezen túl tenni magad, mert nem kaptad meg amit vártál és többet adtál valószínűleg, mint kellett volna.
Emellett nagyon gyakori, hogy a férfiak-pláne a huszas éveikben-sokáig kapcsolatban vannak mindenféle komolyabb elköteleződés nélkül, hitegetnek évekig, majd lelépnek.Utána felcsinálják az első nőt, aki megáll nekik, mikor már készen állnak a családalapításra és/vagy mikor már feljebb léptek az életben, és megkaphatják már az ideális nőt.
Azt kellene megértened, hogy ő nem szeretett téged úgy, ahogy te képzelted, ez csak a te fejedben van.Soha nem szabadott volna vele beszélned egy szót sem szakítás után.Egy olyan emberre pazarolod az életed az önsajnáltatással, akinek te SEMMIT nem jelentesz.Érted?Mi után vágyakozol?Olyasmi után, ami soha nem is volt, csak elképzelted.
Lépjél végre tovább és addig szeresd magad, valamint ha családot akarsz, céllal ismerkedj.
Az alkalmi szexeket be kéne fejezni, mert csak magadat degradálod vele.Nem így kéne keresned a visszaigazolást magaddal kapcsolatban.
Magadra kéne figyelned, a saját életedre, szeretni magad és önbizalmat építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!