Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek, hogy sosem leszek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy sosem leszek már szerelmes, hogy ismerkedjek komolyabb szándékkal?

Figyelt kérdés
2020 januárjában 9 éves kapcsolat végére tettem pontot, ő volt a mindent elsöprő szerelem az életemben, hozzá foghatót biztosan nem fogok már találni. Elsősorban azért mentünk szét, mert én már szerettem volna gyereket, ő pedig még inkább bulizni akart. Közel 2 évembe telt feldolgozni, hogy köztünk mindennek vége, pedig közös megegyezéssel szakítottunk. Havonta pár mondatot beszélünk, vagy ha összefutunk valahol az utcán. Tavaly februárban megírta, hogy terhes a párja, persze gratuláltam neki, de belül iszonyatosan rosszul érintett, teljesen becsapva éreztem magam, hogy nekem anno azt mondta, hogy 5-10 évig biztosan nem akar még utódot, erre egy alig 2 éves kapcsolatban szül barátnője. Nekem azóta csak kalandjaim voltak, jobbára bulikban, illetve Tinderen ismerkedem. Volt olyan hét, hogy mindennap más pasi jött át hozzám, de kikötöm mindig, hogy csak szex és ismétlés kizárt, nem engedek senkit közel magamhoz.
2024. márc. 13. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Most vagy tudod nagyon jól, hogy nem vagy túl az exeden vagy igazából csak vársz a csodára, miközben hagyod, hogy végig menjen rajtad a fél világ, mert miért is ne. Ezen itt senki nem tud segíteni, mert ez nem így működik, hogy nem vagyok túl az exemen, folyamatosan mással szexelek és ki is kötöm, hogy csak szex, de azért szerelem is jó lenne.
2024. márc. 13. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem menj el pszichiáterhez. Ezt ki kellene beszélned magadból. Nekem legalábbis segített.

Ez nem megoldás amit csinálsz, még a végén összeszedsz valamit. Magadat építed le.

Először le kellene zárnod magadbab ezt a kapcsolatot és utána ismerkedni

2024. márc. 13. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

"hozzá foghatót biztosan nem fogok már találni"

Így van. De jobbat mint ő találhatsz, például egy olyat férfit, aki családot szerezne és nem csak bulizni.

"iszonyatosan rosszul érintett, teljesen becsapva éreztem magam"

Még mindig úgy gondolod, hogy felülmúlhatatlan az exed?

Amíg szexkapcsolatot keresel, nem is lesz komoly párkapcsolatot. Az ilyen csapongással viszont vigyáz, az idő előrehaladtával sokkal kisebb a választék!

2024. márc. 13. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az igen, ahhoz már teljesen halottnak kell lenni belül, hogy egy nő úgy döntsön, hogy minden nap mással dugatja magát. Nagyon lelkibeteg lehetsz, ha ezen a szinten vagy.
2024. márc. 13. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen bunkó miatt nem éri meg évekig szenvedni. Gondolom melletted elvolt a megszokásban,ezt bevallani nem volt mersze-tqlan magának sem- az új nőbe meg halál szerelmes vagy épp az jól elkapta a tökeit :D

Vagy szokasos becsúszott gyerek kategória.

Lényeg,hogy én ilyen ember miatt nem depiznék évekig.

2024. márc. 13. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Ez a problémád nagyon gyakori forgatókönyv kapcsolatokban.Ahogy írod, azért nem tudod ezen túl tenni magad, mert nem kaptad meg amit vártál és többet adtál valószínűleg, mint kellett volna.

Emellett nagyon gyakori, hogy a férfiak-pláne a huszas éveikben-sokáig kapcsolatban vannak mindenféle komolyabb elköteleződés nélkül, hitegetnek évekig, majd lelépnek.Utána felcsinálják az első nőt, aki megáll nekik, mikor már készen állnak a családalapításra és/vagy mikor már feljebb léptek az életben, és megkaphatják már az ideális nőt.

Azt kellene megértened, hogy ő nem szeretett téged úgy, ahogy te képzelted, ez csak a te fejedben van.Soha nem szabadott volna vele beszélned egy szót sem szakítás után.Egy olyan emberre pazarolod az életed az önsajnáltatással, akinek te SEMMIT nem jelentesz.Érted?Mi után vágyakozol?Olyasmi után, ami soha nem is volt, csak elképzelted.

Lépjél végre tovább és addig szeresd magad, valamint ha családot akarsz, céllal ismerkedj.

Az alkalmi szexeket be kéne fejezni, mert csak magadat degradálod vele.Nem így kéne keresned a visszaigazolást magaddal kapcsolatban.

Magadra kéne figyelned, a saját életedre, szeretni magad és önbizalmat építeni.

2024. márc. 13. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Pszichológushoz fordulj minél előbb.
2024. márc. 13. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kellesz eléggé. :)
2024. márc. 14. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!